EL JOC DE NETFLIX

A Netflix hi ha un gran ventall de possibilitats que ens mostra clarament el canvi de societat a la qual ens estan portant. Netflix té produccions originals seves, les produeix Netflix, altres les compra i les promociona. Bé doncs, si doneu un ull a tot el que produeix Netflix directament, veureu de què us estem parlant. La intenció és el conflicte entre nosaltres, per desmembrar-nos, separar-nos, que perdem tota unió possible, per això busquen temes conflictius, on cadascú opina el que creu. Busquen que no anem a una i funciona, perquè, molts, es deixen entabanar per aquestes distraccions i ens desuneixen. S'ha d'estar atent al que passa, però amb la visió amplia que engloba tot això i no és ni més ni menys que la greu amenaça, de destruir la nostra identitat. 

Netflix i altres plataformes semblants tenen tot orquestrat pel mateix: esborrar la nostra memòria històrica. Així doncs, res és casual, tot està perfectament planificat. Juguen amb tot el que pugui desestabilitzar-nos, LGTBI, desmitificant els nostres contes com la caputxeta vermella i el llop, la idea és potenciar els models de societat multiracial, el #Blacklivesmatter, prohibir pel·lícules com "Allò que el vent s'endugué", Tintin, Pipi calcesllargues, etc, etc ... Tot són eines per despersonalitzar-nos, esborrar el nostre ADN. La societat cada cop més dividida, el multiculturalisme i el globalisme van ser creats per això, venen al jovent que el que és perfecte socialment és ser "diferent" i els estan formant perquè ho siguin. Un altre tema que se'n parla molt i que pretenen és, adaptar la història al temps actual, és absurd i una barbaritat suïcida, a més d'una altra excusa, per esborrar tot el que som. Tot val per tal d'acabar enterrant, la tradició, la família, els valors, l'ètica, la moral, l'honestedat, defensar la llibertat dels pobles, ciutats i nacions.

No volen que hi hagi una base educativa, com fins ara. Ens volen ximples, dèbils, cecs i sords. Volen una societat, on les persones creguin que se les ataca, no se les comprèn, no se les escolta, que estan soles. Perquè creieu que neix l'assetjament escolar? Una altra eina orquestrada, i us adoneu? No hi posen solució... Estan creant una societat sense personalitat, sense aspiracions, sense coratge, sense educació, sense autoestima, sense criteri. Ens volen acomplexats, atemorits, incapaços de dir res que no sigui dins de la "norma" res fora del políticament correcte. Així és com ho estan destruint tot, com més perdut estiguis i més depenen siguis, més manipulable seràs.

Per tot això estem els identitaris, els nacionalistes, els que defensem la nostra història, els que treballem per la llibertat de tots els pobles d'Europa, precisament per vetllar, defensar i preservar tot el que som. El multiculturalisme i el globalisme aposten fort i juguen brut, però ens hi juguem massa, tot el que som i no estem disposats a posar-ho en mans del poder globalista.

No està tot guanyat per ells mentre existeixi la nostra resistència i no està tot perdut per nosaltres fins que ens quedi un fil d'alè. Per tots nosaltres i per tot el que representem, és un deure i una obligació.

Visca la pàtria i visca Europa dels pobles, l'única!!

Ester Gallego.
Presidenta de SOM Catalans.