LA DELINQÜÈNCIA I ELS “JOVES” IMMIGRANTS.Tres pakistanesos van tapar la làpida pels morts en l'atemptat islamista del 17 d'agost a Barcelona i Cambrils. La premsa va parlar de “tres joves”, ja sabem que  “joves” és sempre un eufemisme per a immigrants, terme usat per una premsa que pretén ocultar sempre la veritat dels fets
No es va tractar en absolut d'un acte vandàlic, sinó d'una cosa molt més simbòlica i greu, tapant la frase en àrab del monument, van fer una demostració evident de suport als atemptats i al terrorisme islamista contra Barcelona Cambrils i tota Catalunya i de burla i menyspreu cap a les víctimes. No es tracta d'una gamberrada, es tracta del que ningú s'atreveix a dir pel seu nom, menys nosaltres: “delinqüència etno-religiosa”.

Una violència etno-religiosa com la dels Menes, les violacions col·lectives, els robatoris constants i la inseguretat creada pels joves immigrants contra la població catalana. Cal deixar clar que no és en absolut una violència socioeconòmica, com volen dir-nos els propagandistes de  l’immigracionisme. En les societats àrabo-magrebines les condicions econòmiques són pitjors, hi ha més atur i no hi ha ajudes oficials, i allí no existeix aquesta violència juvenil, la qual cosa deixa clar que el factor determinant no és la situació socioeconòmica sinó l'odi i el desarrelament.

Un procés de substitució ètnica com el que estem patint suposa també la conquesta territorial per part dels immigrants que fan que els autòctons vagin abandonant barris que passen al seu control, com en tot procés d'aquest tipus, els invasors tenen la seva avantguarda, que és aquesta generació sortida de la immigració i que ara ha arribat a la pubertat i a la joventut, a més reforçada pels Menes tan generosament acollits per la Generalitat.

Aquesta és la més greu realitat a la qual s'enfronta la societat catalana actualment, i davant la qual no hi caben   actes  d’enganys, ni covardies.

Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.