LA IGNOMÍNIA DE TV3.


"Sis homes detinguts a Bilbao, acusats de la violació múltiple d'una noia", d'aquesta manera tan perversa i miserable anunciava TV3 la brutal violació en grup d'una noia basca per una "rajada" de magrebins; en tots els mitjans no va trigar a sortir la cara dels sis detinguts i la seva nacionalitat, però com sempre quan es tracta d'immigrants, TV3  de forma hipòcrita i còmplice va guardar  silenci.

TV3 que va voler ser la "nostra" és avui una patètica televisió al servei de l´immigracionisme i de la destrucció de la identitat catalana, un altre dels instruments en mans de la nostra decadent classe política, servents de Soros i de la ideologia de la globalització. Una vergonya infantil, estúpida i caricaturesca a l'alçada dels pitjors malsons anunciats per George Orwell en el seu premonitori  de 1984.

TV3 és també un símptoma de feblesa i suïcida en la que  s'ha convertit la nostra societat. Nosaltres defensem abans de res una televisió pública catalana de qualitat, d'informació i que serveix per donar a conèixer la nostra orgullosa història, per això és necessari recuperar TV3 -i recuperar les nostres institucions polítiques, avui en mans dels menyspreables botxins del nostre poble. 

Ester Gallego. 
Presidenta de SOM Catalans