MENAs, VIOLACIONS, INSEGURETAT: LES DONES LES PRIMERES VÍCTIMES.


L'últim disbarat progre, és a dir acollir a Catalunya a centenars de nens-delinqüents marroquins allunyats (repudiats?) Per les seves pròpies famílies i concentrar-los en cases només per a ells, perquè potenciïn la seva maldat i el seu odi, no ha pogut saldar-se més que amb l'absolut fracàs, acompanyat d'onades de violacions, augment de la inseguretat, i protestes per part de la població catalana, que com no! Han estat immediatament titllades de racistes pels zelotes immigracionistes de PDECat ERC i CUP.

Si hi ha alguna cosa que agredeix a la dona i la seva seguretat, són els experiments sociològics de les malaltisses ments immigracionistes. Els menes han estat un nou i trist exemple, violacions, generalment en grup, s'han convertit en notícia gairebé diària, les autodenominades feministes callades amb el seu silenci còmplice, els partits de sempre ignorant que ha passat, que és políticament correcte assenyalat com a culpables als " racistes "que assenyalem aquesta situació.

Vull dir ben clar que avui tots els mitjans, associacions i partits que donen suport a la immigració massiva i la islamització del nostre país, són enemics de la integritat, la intimitat i la seguretat de les dones catalanes, tots ells ho són i han de ser  assenyalats com a tals. Ho dic com a presidenta de l'únic partit de Catalunya que proposa la repatriació d'immigrants i com a delegada de l'Associació europea de Dones contra la islamització.

Ester Gallego.
Presidenta de SOM Catalans.