MUNICIPALS RIPOLL: UN REFERÈNDUM SOBRE EL ISLAMISME RADICAL A LA NOSTRA CIUTAT.


Hem obert el debat que els covards volien evitar, hem parlat clarament contra la mesquita. L'imam islamista de Ripoll i les seves complicitats amb el terrorisme islamista. Per descomptat que per això ens tenen pànic, especialment des de l'Ajuntament, còmplice de tot el desastre en què han convertit Ripoll, i que avui assenyalem al mapa com a centre d'adoctrinament gihadista i terrorista. Aquest Ajuntament, sense qualificatius possibles ha girat l'esquena a les víctimes mentre abraçava als culpables. El seu mal i el seu menyspreu envers la nostra gent és intolerable.
Independentment del resultat de les eleccions, nosaltres ja hem guanyat la campanya. Hem aconseguit que les municipals de Ripoll es converteixin en un referèndum sobre la mesquita gihadista i l'imam salafista.
Hem deixat clar que només hi ha dues opcions

SOM-Ripoll, en contra de la mesquita; tots els altres, a favor.
La CUP, ERC, PDeCAT i també els còmplices que romanen en silenci, els patèticament espantats per si els assenyalen i els que defugen el tema... Tots en el bàndol de l'islamisme.
Ara li toca decidir al poble de Ripoll si vol seguir vivint aterrit o vol viure lliure i tranquil. És la seva decisió, nosaltres la respectarem, però que quedi ben clar que l'oportunitat està donada.

Ester Gallego.
Candidata a l'alcaldia de Ripoll.