LA DIMENSIÓ EUROPEA DE LES MUNICIPALS DE RIPOLL.
El gihadisme és una amenaça per Europa. A tot el continent, associacions i partits que el combaten i el denuncien estan arribant als seus respectius Governs, tanmateix tenen una important i determinant presència al Parlament europeu.
Ripoll s'ha convertit, al costat de llocs com el barri de Molenbeek a Brussel·les, en un punt neuràlgic de l'adoctrinament integrista. No cal esmentar les dades, però sí que cal recordar que la mesquita i l'imam que han fet apologia dels terroristes, segueixen presents a la nostra ciutat.

Per l'Europa que lluita contra l'expansió del gihadisme, hem decidit presentar candidatura a Ripoll. La nostra obligació moral i política és estar presents aquí, que és la ciutat on vaig néixer i vaig créixer.

Són anys establint contactes a Europa, i jo mateixa sóc una militant més d'aquesta gran estructura política europea anti-islamista. Com delegada a Catalunya de l'Associació Europea de Dones contra la islamització, que presideix l'advocada i senadora flamenca Anke van dermeersch, compto amb tot el seu suport i complicitat. El senador flamenc Filip Dewinter, un dels líders europeus més involucrats en la lluita anti-integrista, va venir fa poc a Ripoll a fer un vídeo de denúncia a la mesquita que circula per Europa. També els meus bons amics de l'FPÖ al Govern austríac estan amb nosaltres, i per descomptat la LEGA Nord, els eurodiputats que més s'han involucrat sempre al nostre costat en la lluita anti-islamista.
 
Les eleccions municipals poden servir perquè Europa conegui la situació de Ripoll i els nostres aliats intervinguin en el Parlament europeu, perquè Ripoll torni a ser un poble lliure del malson radical. 
Ester Gallego
Candidata a l´alcaldia de Ripoll per SOM Catalans-.