TANQUEM LA MESQUITA DE RIPOLL I DEPORTEM ALS CÒMPLICES DEL TERRORISME ISLAMISTA.


Després dels criminals atemptats jihadistes de Barcelona i Cambrils, TV3, Pugidemont, ERC, CUP i tots els partits van sortir a disculpar als familiars i a tota la comunitat musulmana, gairebé ens van donar la culpa als catalans per no haver-los "integrat" als nens-terrorista de Ripoll.

Recentment han sortit vídeos de la germana dels assassins musulmans procedents de Ripoll en què celebra els crims del seu germà, mentre que la mare d'un d'ells afirma que "estàven al camí recte i nosaltres estem esperant que ens mostri per seguir el camí recte".
Nosaltres des SOM Catalans som clar: exigim l'expulsió immediata de tots els familiars que han fet aquestes declaracions. sobren al nostre país, i assenyalem  l'estupidesa de la nostra classe política com culpable que encara segueixin aquí. Ni un mil·límetre al jihadisme criminal ni als seus còmplices.
"Han fet la jihad per Al.là", això ha dit el nou imam de Ripoll sobre els assassins islamistes de Barcelona i Cambrils.

A més s'ha publicat que la mesquita va amagar informació sobre els atemptats als mossos.
Un imam i una mesquita així són absolutament intolerables a Catalunya
SOM Catalans és molt clar. Exigim el tancament de la mesquita radical de Ripoll. Immediatament!!

Ja n'hi ha prou de tolerància i complicitat amb els assassins. La covardia de la classe dirigent catalana ha de ser denunciada i combatuda políticament. D'això depèn el nostre futur.


Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.