NO REGALAREM CATALUNYA ALS IMMIGRANTS.

A Catalunya podem veure com tot està canviant, els nostres carrers ja no són segurs, les nostres cases tampoc, la inseguretat augmenta cada dia i els ajuntaments ens enviem pamflets advertint-nos de què a certes hores ja no anem sols pel carrer. A les 4 de la tarde et poden robar pel carrer, atracat-te amb intimidació i violència i al mateix temps violar noies al costat de casa teva. Està clar que robos sempre hi han hagut, i atracaments i violacions, però com a tot arreu hi ha delinqüents i desequilibrats. El problema ara és un altre i no és el problema de sempre.

El problema ara és la invasió d'immigrants que patim a Catalunya i que no fem res per frenar-la. Parlarem directament de la majoria, i la majoria d'immigrants són il.legals i són delinqüents, assassins, violadors etc. Nosaltres no volem una Catalunya on els immigrants simplement perquè siguin majoria a casa nostra, cosa que si no s'atura, passarà i molt aviat, ens facin fora, i perdem el nostre país i la nostra identitat per sempre.

Em creat SOM Catalans per fer front a aquesta amenaça tant greu i perillosa com és la immigració massiva, i que d'una bufada ens pot fer desaparèixer a tots nosaltres. SOM Catalans és un partit polític que treballa incansable perquè Catalunya segueixi ver sent terra de i per als catalans. Som un partit amic i en la línia del nostre estimat Matteo Salvini amb qui mantenim el contacte per treballar en la política d'immigració en benefici de l'autòctom i del nostre país, creiem que els països d'origen dels immigrants són els qui han d'ocupar-se de la seva gent i de buscar solucions dins el mateix país, així com és responsabilitat de Salvini vetllar pels italians, i també així ho veiem nosaltres. Qui sinó vetlla pels nostres? Denunciem públicament i rebutjem totalment la política de portes obertes, i treballem per preservar els països i els pobles europeus a que no es despersonalitzin i desaparèguin, t'animes a treballar amb nosaltres? no els hi deixis aquesta herència de per vida als teus fills, ho tenen molt negre...Ester Gallego,

Presidenta de SOM Catalans.-