ERC INSTAL•LA L'ISLAMISME AL PARLAMENT CATALÀ.

Najat Driouech, és la primera diputada musulmana i islamista -el seu vel així ho prova- que s'asseurà al Parlament català, "gràcies" a la crònica d’insistència d'ERC de convertir-se en el Partit dels immigrants extra-europeus, abandonant al seu tradicional votant català.

ERC no només es manifesta per un bilingüisme que seria la mort sociològica del català, com ho ha fet en repetides ocasions la seva estrella de twitter, Gabriel Rufián, sinó que advoca clarament per una Catalunya multicultural i multi-racial, és a dir una Catalunya cada vegada menys catalana.
Driouech, només sortir escollida, va rebre les instruccions dels seus "germans de fe", en el sentit d'orientar la seva activitat política a: introduir l'ensenyament de l'islam i els menús halal a les nostres escoles, obrir cementiris per musulmans ..., és dir per aconseguir la "islamització de Catalunya", mentre que algunes ments infantils segueixen parlant d'integració.

Però  es clar, mentre gent que està contra la immigració -i sabem que és així- segueixin votant a ERC, a l'únic que estaran contribuint és a la islamització de Catalunya i a la mort de la identitat catalana. Cal afrontar les coses amb realisme. ERC ha traït al nostre poble, i la seva aposta per la islamització és clara i rotunda.

Si vols defensar la nostra nació del perill musulmà, només hi ha un opció SOM Catalans, la resta són i seran còmplices del "nou país multicultural és islamitzat".

Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.