CICLE DE COL.LOQUIS-DEBATS PER AL 2018.

El passat dissabte 25 de novembre, va tenir lloc una reunió i un dinar de germanor amb militants i simpatitzants de SOM Catalans, en què vam anunciar l'inici d'un cicle d'activitats i menjars-col·loqui que desenvoluparem durant el proper any 2018.

El proper col·loqui està programat per a la primera setmana de febrer i anirem informant amics i militants del dia i la temàtica d'aquesta trobada.

Aquesta va ser la meva intervenció que serveix com a presentació general.

-------------------------------------------------------------------------

Bon dia a tots els que heu vingut avui a aquesta reunió de SOM Catalans, gràcies per la vostra companyia, per la vostra participació i per la vostra col·laboració.

Amb aquesta donem començament a una sèrie de àpats- col·loquis que posarem ja en marxa. Una idea per augmentar el grau de comunicació en el partit i per poder veure'ns i intercanviar opinions amb més freqüència.

El nostre programa és fer una reunió d'aquestes cada dos mesos, gairebé sempre a Barcelona, ​​però alguna també a Vic on aprofitarem per posar un lloc de propaganda de SOM Catalans.

A cada reunió hi haurà abans una conferència sobre un tema polític: des ideològics com els Països Catalans o la formació de la identitat catalana, d'actualitat com la geopolítica de l'islamisme radical o la islamització de Catalunya, fins a més pràctics sobre com elaborar una llista municipal o com dissenyar o millorar la nostra propaganda.
SOM Catalans es va fundar a principis de 2015 i en aquest temps hem crescut i guanyat suports. Els nostres plans són molt clars:

En 2019, presentarem llistes municipals en diversos municipis: Vic, Reus on al gener o febrer farem la presentació oficial del Partit, i ja estem començant a treballar en Terrassa i a Sabadell amb els delegats locals aquí presents. Durant aquest any anirem tancant més llistes, i des de novembre de 2018 a juny de 2019 intensificarem la nostra presència i propaganda en els llocs on ens anem a presenta.
Aconseguir regidors locals, ens farà fer un salt qualitatiu no només de capacitat econòmica sinó de presència mediàtica, ja que tots sabem la campanya del silenci de la qual som víctimes.

A més, i ho anunci ja, aconseguir regidors locals, farà que tinguem ajudes econòmiques des d'Europa per a les següents eleccions catalanes que hi hagi després del 2019, a les que sí que ens presentarem perquè l'objectiu de SOM és entrar al Parlament català, no ara; però sí ja en la propera legislatura.

Però aquest any tenim pensades més coses. A part de la publicació del llibre "Terra d'infidels. Contra la islamització de Catalunya ", el 2018 celebrarem el II Congrés de SOM Catalans, en el qual s'ampliarà la Junta Directiva, com a convidat tindrem al nostre gran amic l'eurodiputat Mario Borghezio de la Lega Nord, volem recordar que Mario Borghezio va ser l'únic eurodiputat que va venir com a observador internacional el passat 1 d'octubre i el que amb més fermesa va defensar la independència de Catalunya al Parlament europeu, pel que va haver una carta oficial d'agraïment del Govern de la Generalitat. Borghezio vindrà sens dubte amb altres amics i aliats europeus a aquest congrés nostre.

A Europa també hem de dir que el nostre secretari de relacions exteriors, seguirà amb les seves conferències programades a Suïssa, Llombardia per als propers mesos, a més de reunions al Parlament europeu amb el FPÖ, el VB, i la Lega per tractar assumptes internacionals. Afegir que el proper 10 de desembre una delegació de 13 persones de SOM catalans ha estat convidada tres dies al Parlament europeu a Estrasburg i així mateix SOM Catalans ha estat convidat al ball anual que celebra el FPÖ al Palau imperial de Viena.

També en l'àmbit europeu, SOM Catalans ha signat un acord de col·laboració amb els independentistes identitaris bretons d’ ADSAV i  War Raok, els corsos de Leia Naziunale i el nostres amics de Resistència a la Catalunya Nord, que tindrà com a conseqüència actes i reunions conjuntes.

Però és molt el treball per fer a Catalunya i això també volem millorar-ho i augmentar-ho. Sabem que ens cal més presència al carrer, més treball proper al electoral, millorar les nostres webs i facebook, publicar més vídeos i material audiovisual, i això és el que volem potenciar en aquestes reunions. Necessitem tècnics en webs, necessitem més impuls en els nostres twiters, necessitem més gent que sàpiga moure’s en xarxes socials, necessitem més gent disposada a vincular el nostre partit. Aquest és el treball de tots.

Perquè estem segurs, sense cap mena de dubte que hi ha molts catalans esperant un partit com el nostre, molta gent que vol votar l'independentista nacionalista i identitari. 

Perquè el processisme multicultural de PDCat, ERC, CUP ha fracassat, si aquest processisme covard i mentider, que no sap aconseguir la independència, ni tampoc per a què la vol. ¿Per fer-bilingüe, per omplir-la de mesquites, per acollir més o més refugiats? No, i mil vegades no, això és la mort de Catalunya, siguem clars casa nostra no és casa vostra, ni de refugiats, ni l'islam, ni dels immigrant, ni dels burques. Casa nostra és només la casa del poble català, i de ningú més. Ja n'hi ha prou d'hipocresies i covardies. Volem una Catalunya lliure i catalana !!


Perquè Catalunya tingui possibilitats d'existir, per no desaparèixer com a poble en els propers 15 anys, ens cal abans de res una nova classe dirigent, nacionalista, valent, orgullosa de la nostra història i el nostre poble. Formar-la és en definitiva el primer objectiu de SOM Catalans.