SOM CATALANS CONTRA L´ISLAMISME A VIC.

Vic no és només una ciutat plena d'immigrants, d'inseguretat i amb constant presència de l'islamisme radical en els seus carrers, a més va ser el lloc en el qual els assassins gihadistes van llogar la furgoneta amb la qual van matar vilment a 16 persones a les Rambles de Barcelona.

A Vic una part molt important de la població no se sent identificada amb la reacció dels partits que componen el consistori municipal i que van respondre al brutal atemptat, dient que no tenia res a veure amb l'islam (?) I que Vic hauria de seguir acollint més i més immigrants.
Una part important de la població està farta de la presència de l'islamisme radical, temerosa -sí temerosa- de la seva violència i fastiguejada de les ridícules posicions "oficials".

SOM Catalans, partit nascut a Vic, va mobilitzar ahir a la nit a diversos dels seus militants per donar veu a aquesta inquietud i dir que a Vic estem i estarem per lluitar per una Catalunya catalana i no islamitzada

Per cert només afegir als esquerranosos que es dediquen a ratllar-me el cotxe, punxa rodes, deixar escrits i amenaçar, a tots vosaltres us dic que, heu donat amb algú que com més difícil m'ho poseu, més amb motivo. Gràcies a tots vosaltres renovo forces cada dia i em doneu milers de raons per seguir endavant sense descans. Gràcies!

Ester Gallego

Presidenta de SOM Catalans.