LLEI DE TRANSITORIETAT; CONTRA LA LLENGUA I EL POBLE DE CATALUNYA.

La setmana passada, va ser presentada que no aprovada -ja sabem que tot el relacionat al "procés" porta un ritme estrany- l'anomenada "Llei de transitorietat jurídica" que pretén regular la transició entre el referèndum de l'u d'octubre i la independència, però que en realitat és també el "programa" de país que tenen JxS i la CUP per a Catalunya.

A ningú pot sorprendre que els partidaris del "país nou" la "república per a tots", les "portes obertes", la islamofilia malaltissa i el "welcome refuguees", proposin un programa que vol dir simplement la liquidació de la nació i la llengua catalana . Siguem clars, perquè la qüestió és molt greu.

La co-oficialitat del castellà, significa la condemna a mort del català com han afirmat desenes de socio-lingüistes i experts en aquest tema. El fet que "molta gent parli castellà", no té res a veure amb la co-oficialitat; l'oficialitat o no d'un idioma pertany a l'esfera púbica i no a la privada. Precisament per això la co-oficialitat suposarà la doble retolació dels topònims, l'obligatorietat del castellà a les aules, és a dir la fi de la immersió lingüística- i la capacitat de qualsevol "ciutadans de la" nova república "de dirigir-se en qualsevol dels dos idiomes a l'Administració, amb la consegüent obligació del funcionari de contestar-li en la llengua en què se li han dirigit. El que s'ha dit: la fi de la nostra llengua.

L'altre element que ataca directament a la nació i al poble català és la forma que la llei contempla per regalar la nacionalitat catalana. A més del ridícul sense precedents de pretendre conservar la nacionalitat espanyola; la "Llei de transitorietat" preveu atorgar la nacionalitat catalana a gent que estigui un ridícul espai de temps instal·lats al nostre país i fins i tot premiar els il·legals amb la mateixa a canvi d'haver estat pocs anys -de manera il·legal- al nostre país. És a dir aquesta Llei, garanteix el reemplaçament de població a favor d'immigrants (legals i il·legals) i la marginació del poble català com a element majoritari en el nostre propi país.
Però el que s'ha dit al principi, a ningú li ha d'estranyar aquesta situació JxS-CUP han dit mil vegades el tipus de país que volen. 

Nosaltres també hem afirmat que la independència sense un sentit nacional és un problema i que la independència guiada i liderada per aquests partits anti-catalans és potencialment la destrucció de la nostra identitat. Ara el que cal és afrontar les coses com són i actuar en conseqüència, no val seguir amagant el cap sota l’ala i deixant fer ... una cosa tan típic dels pobles sense valentia, dignitat ni orgull.Ester Gallego,
Presidenta de SOM Catalans