VERITATS SOBRE L'ATEMPTAT GIHADISTA DE BARCELONA.La vergonyosa manifestació de dissabte passat i les hagudes durant aquest cap de setmana encapçalades per Felipe VI, gran amic dels monarques d'Aràbia Saudita i el Marroc i les hagudes també durant el passat cap de setmana- amb discursos de les famílies dels assassins inclòs- han pretès ser el "tancament" polític i oficial al salvatge atemptat de Barcelona, ​​que ja va per 16 morts, i als successos de Cambrils, on gràcies -mil vegades gràcies- als mossos 5 terroristes islamistes van ser abatuts a trets abans que poguessin executar els seus sagnants i macabres plans d'apunyalaments massius pel Passeig marítim.

Aquí ni els polítics ni la premsa han parlat clar, ni han tingut el valor de dir les coses pel seu nom; és més hem assistit a una nova escenificació de masoquisme col·lectiu, i encara hi ha tarats com Benet de la CUP -sí aquest milionari que fa d'advocat  defensor de terroristes islàmics- dient-nos que pràcticament tenim nosaltres la culpa del que ha passat. Desgràcia de CUP i desgràcia de classe política.
Nosaltres, des de SOM Catalans si ens atrevim i si volem dir tres coses clares:

1- L'atemptat és una atemptat gihadista, comès per immigrants islamistes, i ells i només ells són els culpables assassins, ¿queda clar? A més diem que el terrorisme està directament relacionat amb la immigració islàmica, on més immigració hi ha, es produeixen més atemptats; on no hi ha immigració (Polònia per exemple) no hi ha atemptats.
Això són dades objectives i no els deliris sense fonament del que és "políticament correcte"

2-Catalunya s'ha convertit en una base terrorista-gihadista, amb la complicitat ideològica del Govern, la CUP, i de fundacions tipus "nous catalans" i associacions com ANC. Això és indubtable i incontestable, així que qui defensi a aquests partits, associacions i institucions ja sap el que defensa. Cal ser clar i rotund.

3. "No tenim por", és un lema patètic i fals, digne d'una patologia mental greu. És clar que la població catalana té por, fa molt que la inseguretat ciutadana derivada de la immigració és insuportable en comarques com Osona o el Ripollès, ara sumar l'amenaça gihadista, és fer viure  malament a la població catalana.
Nosaltres, per desgràcia, ja vam dir fa molt de temps que això passaria a Catalunya, També diem ara que per aturar-ho no valen ni els llacets, ni les espelmes, ni els comentaris al facebook i twiter. Val la mobilització política, només això, i només SOM Catalans és capaç de fer front a aquesta amenaça amb valentia i determinació. I ara cadascú que segueixi actuant en consciència ... però que no es queixi si no fa res ... o només escriu al facebook.

Ester Gallego.
Presidenta SOM Catalans.