3 DE JUNY PER A DIR PROU A L´ISLAMISME.Aquest dissabte 3 de juny organitzem un acte per denunciar la islamització de Catalunya i per dir que no volem més mesquites a casa nostra.

Un acte que hem organitzat els que sí que estem disposats a donar la cara, els que sí estem disposats a lluitar per la nostra terra, els que sí estem disposats a lluitar pel futur dels nostres, els que sí estem disposats a frenar la bogeria islamista , el que sí estem disposats a dir que l'islamisme radical porta al terrorisme.

Volem dir en veu alta que no volem una Catalunya ni espanyola, ni musulmana, que volem una Catalunya catalana, dels catalans i per als catalans., de ningú més, y que aquesta no és la terra de tots, ni el país obert on pot venir qualsevol, aquest conte que se’l quedin els propagandistes de JxS i la CUP.
Aquesta és la nostra terra, la terra dels catalans i la defensarem, la defensarem del masclisme islamista, dels seus clergues radicals, dels seus burques, de les seves mesquites, dels seus ramadans, ho farem amb totes les nostres forces, i ho farem mentre tinguem forces per fer-ho, mai ens rendirem davant seu.

Cal ser molt clars a l'hora de parlar d'aquest problema. I cal tenir la valentia política d'assenyalar a tots els culpables, a tots.
I cal assenyalar a la CUP amb el seu discurs hipòcrita, fora de lloc i fora de la realitat. Un discurs que fins i tot arriba a defensar que un burca, el símbol del masclisme més retrògrad i de la submissió més indigna de la dona, és una peça, ells tan irrespectuosos amb altres formes religioses però absolutament incapaços de criticar el masclisme infame i denigrant de l'islamisme
Cal assenyalar a ERC, a la qual jo mateixa vaig pertànyer en els anys 80 i que avui és el partit del antinacionalisme català, del bilingüisme i en favor dels musulmans. Qui no ha vist encara els seus vergonyosos cartells felicitant el Ramadà, qui no ha vist a Oriol Amorós parlar del país de tots i donar xerrades en mesquites en què no hi havia ni una sola dona. Qui no recorda l'estupidesa de Carod Rovira afirmant que existia un "islam a la catalana". Una vergonya de partit i una vergonya de traïció.
Com enemics són també el partit de la senyora Ada Colau qui s'ha atrevit a dir que "els refugiats són l'única solució per a Europa", es referirà a l'última matança de 22 nens feta per un refugiat a Manchester? Ella i el seu ridícul Pisarello, aquest argentí gandul i paràsit que aquesta setmana no dubtava a felicitar el Ramadà, per demostrar principalment el imbècil que és.
Com ho és CDC i el seu responsable d'immigració, un pallasso permanentment disfressat anomenat Angel Colom. I tots ells junts amb el suport de l'ANC que van organitzar a Barcelona aquesta vergonyosa manifestació a favor dels refugiats, la més gran d'Europa per a la nostra vergonya. Tots ells han llançat és lema deplorable que diu "casa nostra és casa vostra". Doncs no casa nostra és casa nostra i no és casa seva”, ni dels refugiats, ni dels musulmans, ni dels immigrants.

Durant l'acte presentarem l'associació "Dones contra la islamització", presidida per Anke Van dermeersch, senadora belga del Vlaams Belang, i comptarem amb la intervenció d'un altre membre d'aquest partit flamenc, Filip Dewinter, fundador de l'associació "Ciutats europees contra la islamització ". també presentarem una novetat editorial: "Dar el kurf, terra d'infidels. Contra la islamització de Catalunya ", que hem escrit entre el meu company de partit Enric Ravello i jo.
L’islamisme es avui una gravíssima amenaça per a Catalunya, per això hem d'actuar, d'actuar perquè ningú ho farà per nosaltres perquè el Nostre futur també depèn de tots vosaltres.


Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.