TV3 LA DELS REFUGIATS.

TV3 va néixer sent la nostra, el canal en català que cobria una necessitat socio-lingüista de la nostra nació, tenir una cadena pública que emetés en la nostra llengua, tenir-la va ser un èxit i durant molts anys, els catalans la sentim com una cosa realment nostre. TV3 omplia la seva graella amb programes com la sèrie d'animació “Història de Catalunya”, on es parlava de forma perfecta de l'origen del nostre poble, o de programes com “Bona cuina” que conjuminava la gastronomia amb la visita a tots els racons de Catalunya.

Però el contingut i la línia de TV3, va anar canviant, de manera gradual però clara. TV3 va deixar d'emetre programes sobre la nostra identitat i la nostra història, per posar l'accent en el "país de tothom", la "integració", les "portes obertes als immigrants" i el "Multiculturalisme", és a dir l'anti-nacionalisme i la destrucció de la identitat de Catalunya com a argument propagandístic principal d'una televisió que havia deixat de ser "la nostra".

Un pas més en aquesta negativa evolució, va ser l'anomenada "setmana del refugiat" que TV3 va dedicar a intentar rentar el cervell dels catalans per convence’ls de la necessitat moral d'acollir refugiats a casa nostra. Perquè TV3 s'ha convertit en una obsessiva maquinària de propaganda a favor de l'arribada massiva de refugiats al nostre país.

Pero TV3 menteix i manipula: no informa sobre les violacions massives de dones europees, a Alemanya, a Suècia, a Àustria, etc, etc, per part de refugiats

TV3  calla de manera vergonyosa sobre l'arribada de terroristes de l'ISIS camuflats de "refugiats" a Europa occidental

TV3 no diu una paraula de la inseguretat i el caos que s'ha instal·lat en moltes ciutats d'Europa occidental com a conseqüència de l'arribada de refugiats

TV3 amaga que països com Hongria han realitzat un referèndum popular sobre l'arribada d'immigrants.

Així que TV3, per la seva malaltissa obsessió cap als  refugiats,  serà còmplice moral de totes les violacions i desordres que provoqui l'arribada de refugiats.

TV3 ha deixat de ser la nostra, per ser la seva.

Avui només nosaltres des de SOM Catalans ens atrevim a assenyalar tots aquests perills, i només nosaltres ens atrevim a dir que Catalunya és casa nostra i a casa nostra el nombre de refugiats que volem és ZERO.

Ester Gallego.
Presidenta de SOM Catalans