CATALUNYA ESTÀ FARTA D'IMMIGRACIÓ.
Només cal passejar pels carrers de qualsevol poble català per sentir els comentaris de la gent sobre la immigració: botiguers farts de robatoris que deixen que els moros robin i se’n portin coses, perquè quan els denuncien tot es queda en un "furt" i torni a sortir al carrer, pares que tenen por que les seves filles surtin soles, cases assaltades, robatoris a punta de navalla, és el panorama diari que pateix el poble català, i que pocs ens atrevim a denunciar-ho públicament,  moltíssims ho manifesten en els seus cercles més proper.

Aquests mateixos catalans que en arribar a casa encenen TV3 i veuen al·lucinats programes dedicats als "refugiats", missatges de "solidaritat" amb els immigrants, propaganda constant sobre "el país obert i de tots" i ni una paraula, però ni una sobre la realitat amb la qual s'enfronten diàriament.

El fenomen que s'ha vingut a anomenar immigració i que en veritat és una invasió demogràfica d'Europa occidental, té molts culpables: la globalització, les polítiques de la UE i de tots els seus països- inclòs l'Estat espanyol, la ideologia de la mundialització, la destrucció del concepte d'identitat, però a Catalunya hi ha uns culpables especials que cal assenyalar clarament: PDECat, ERC, el Govern de JxS i la CUP (tot el que anomenem "processisme") més Ada Colau i les diferents disfresses polítiques.

Són ells els que han promogut l'arribada d'immigrants, són ells els que fan campanya electoral a mesquites, són ells els que van fundar la fraudulenta associació Nous Catalans, són ells i els seus mitjans els que mimen els immigrants, són ells els que els concedeixen tot tipus d'ajudes i subvencions, són ells els que han demanat l'augment de quota de refugiats per a Catalunya.
Les situacions no es resolen ajupint el cap, sinó amb claredat determinació i valentia. I així cal dir que votant a aquests partits, s'és còmplice del desastre de la immigració al nostre país. I cal dir que avui només un partit -SOM Catalans- parla clar d'aquest tema, i no donar-li suport és també ser còmplice passiu del que està passant. Les veritats quan més clares, millor.

Ester Gallego,
Presidenta de SOM Catalans.