PDC I ERC CÒMPLICES DE LA ISLAMITZACIÓ DE CATALUNYA.Fa pocs dies va ser notícia del tancament de la Fundació "Nous Catalans", l'aberrant organització que CDC va crear va regalar per potència la integració dels immigrants – especialmente musulmans-; el tancament sembla estar relacionat amb irregularitats en el seu funcionament, però el seu president, el tránsfuga Àngel Colom, podrà seguir vivint sense treballar -porta dècades vivint dels nostres impostos- perquè segueix com a secretari sectorial d'immigració del PDC. És a dir, que ningú s'enganyi, la política de PDC en aquest tema és la que marca Colom, amb les seves disfresses de sikh i la seva presencia constant en mesquites on mai es veu una dona.
També en això, ERC és companya política de PDC, ja hem vist quina és la posición d'aquest partit -cada vegada més anticatalà-:  felicitacions per les festes del xai a la comunitat musulmana, presencia d'Amorós en mesquites on es discrimina la dona , i ara Tardà demanant que els "sense papers" també votin en el supòsit referèndum, amb el qual ha "tapat" la promesa d'independència en 18 mesos que van fer durant la campanya de les últimes eleccions.
L'estratègia no és només suicida sinó que és ridícula, més quan el president de la principal associació islàmica de Catalunya, Watami, ha demanat als seus seguidors asistir als actes de "la Hispanitat" el proper 12 d'octubre.

És hora de dir-ho clar, perquè en aquest país hi ha massa covardia i massa poca contundència, PDC i ERC no són nacionalistes catalans, són una màquina per destruir i islamitzar Catalunya i per tant emics estratègics tàctics i polítics dels que lluitem per una Catalunya per als catalans.

Algú s'atreveix a donar suport a un partit nacionalista com el nostre? O es prefereix seguir en la queixa i la lamentació i votar els culpables del mateix?

Ester Gallego.
Presidenta de SOM Catalans