A LA MONUMENTAL NI TOROS NI MESQUITES.

Catalanes i catalans, moltes gràcies per reunir-vos aquí a la convocatòria de SOM catalans per dir no a una doble imposició.

Per dir no a la sentència del Tribunal Constitucional, que és un nou atropellament polític al poble català, obligant-nos a que a Catalunya sigui legal la tortura animal, el que ells anomenen la seva "festa nacional", i que ni és festa, ni té res a veure amb la nostra nació, la nació catalana.


Catalunya és una nació respectuosa amb els animals i sensible al seu patiment. Imposar-nos sagnants matances de tots envoltades de crueltat, és no només un atac a les decisions polítiques preses pel nostre Parlament, és també un atac a la nostra sensibilitat col·lectiva.


No, no volem que la Monumental alberg cap "corrida de toros" més. Però, som clars i rotunds, ens oposem totalment a que aquesta plaça es converteixi en la nova gran mesquita de Barcelona, ​​com vol la pseudo-progre Ada Colau, amb la col·laboració de Podem i ERC i tots els progre multiculti, disposats que les dictadures del Golf financin un gran mesquita a Barcelona amb petro dòlars tacats de Sang.

Catalans i catalanes, l'islamisme és també contrari a la nostra forma d'entendre el món. El lloc de l'Islam és el sud de la Mediterrània i no la nostra Catalunya que nosaltres volem lliure i catalana, la nostra terra no és lloc per radicalismes religiosos, predicadors de la gihad, dones tapades amb vels ni discriminacions sexistes

Per això diem a La Monumental ni "toros" ni mesquites
Catalunya catalana, ni espanyola ni islamitzada.


Per la identitat de Catalunya
Per la independència de Catalunya
Per una Catalunya nostra
Uneix-te a SOM Catalans, la veu dels nacionalistes catalans.