FORA BURKINIS DE LES NOSTRES PLATGES.Ha estat el tema del final d'estiu, però estem segurs que ho serà també de l'estiu que ve, i des del principi. La nova agressió islamista a la sensibilitat europea i especialment a la de les dones es diu burkini i ja estan a les nostres platges.

Com és sabut, el burkini és una peça dissenyada per poder  banyar-se i que s'adequa als preceptes del burca, peça-símbol del masclisme islamista. Recordem, perquè molts semblen voler oblidar-ho, que l'origen del burca està en la imposició del seu ús a les prostitutes de la seva harem per part del rei afganès Habibullah, a finals del segle XIX, i encara hi ha qui diu que no atempta a la dignitat de la dona!

El burkini, que es presenta com a nova "petició" dels musulmans cap a la seva "cultura", ha provocat el lògic rebuig popular a moltes platges Europees, tan és així que l'alcalde de Niça -localitat amb un alt grau d'immigració islàmica- ho va prohibir. Poc ha trigat el Consell Suprem de França i l'ONU a pressionar perquè aquesta prohibició s'aixequés. És una lliçó que ha de quedar clara, tots els partits europeus, de l'esquerra radical a la dreta conservadora, són còmplices actius de la islamització. Només nosaltres, els nacionalista identitaris, ens oposem a que Europa quedi tapada pel vel de la intolerància i el fanatisme islamista.

Cal dir les coses com són, el burkini és una ofensa per a la nostra gent, per la nostra estètica, per a les nostres formes de convivència, per a la nostra dignitat com a dones i per a la nostra dignitat com a catalans i com a europeus. Una peça que simbolitza tot allò que Catalunya rebutja.

No permetrem que a les nostres platges s'imposi la xaria. SOM Catalans es mobilitzarà per crear consciència sobre aquest greu problema, esperem la participació de tots: Fora burkinis de les nostres platges.

Ester Gallego,
Presidenta de SOM Catalans.