TERRORISME ISLAMISTA I MANIPULACIÓ INFORMATIVA.Els mitjans de comunicació "oficials", aquests que durant anys van estar mentint-nos sobre els beneficis de la immigració, dient que "venien a integrar i a pagar-nos les pensions", els mateixos que titllen i censuren qualsevol sana reacció contra la violenta invasió que pateix Europa de "nazis" i "racistes", ara segueixen amb la seva funció de manipulació de realitat, i intenten que no se sàpiga la veritat sobre l'onada d'islamisme criminal que estem patint.

Eufemismes com "llop solitari", "actes aïllats" "episodis de bogeria" no tenen altra intenció que la d'amagar la realitat i intentar esmorteir les lògiques reaccions que els crims islamistes estan produint a tot Europa.

Vergonyós, i vomitiu va ser l'intent de presentar com "atemptat d'extrema dreta" els assassinats d'un iranià "amb papers alemanys" en un centre comercial de Munic. Com gairebé sempre TV3 va ser especialment repugnant en aquest cas, sense en cap cas desmentir les seves infàmies quan es va comprovar la identitat de l'assassí.

La desinformació és creixent i ahir mateix només es va informar de la salvatjada islamista en una església de Normandia, amb degollament ritual d'un sacerdot catòlic, però no es va dir del tiroteig a l'hospital de Berlín ni en un centre comercial del Malmö, la ciutat sueca amb major nombre de musulmans.

Però es van destapant les mentides. La realitat supera la basta manipulació, els mitjans de comunicació cauen en el desprestigi, com cau tota la classe política europea culpable d'obrir les portes a aquesta bogeria.


Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.