LES DONES EN L'ESTAT ISLÀMIC: ASSASSINES O ESCLAVES SEXUALS.El març passat, Daesh va llançar una història que va significar un pas més en la seva escala d'assassinats amb tota mena de crueltat i aberracions. Per primera vegada l'executor de cinc dones condemnades pels tribunals islàmics de l'Estat Islàmic, era una nena de 12 anys, l'incident va ocórrer a la ciutat iraquiana de Nínive, que va ser un important assíria ciutat-una civilització caracteritzada per l'extrema crueltat i l’assassinat en massa de nom del seu déu Assur [i]  .
És possible que aquest sigui l'anunci del que, segons els experts, l'Estat Islàmic està preparant: l'ús de les dones en els seus atacs suïcides per a "terroritzar Occident", diversos mitjans de comunicació ja estan parlant sobre l'existència de “campaments militars” per a les dones [ii]   , i molts d'ells estarien disposats a atacar a Europa, en el curt termini.
Aquest procés de radicalització, confirmar les declaracions de Shukee Begum, un jove musulmà britànic d'origen immigrant, que es va escapar de l'Estat Islàmic, en què adverteix de la mentalitat criminal i assassina de dones que segueixen a aquesta organització terrorista islàmica, en les seves declaracions narra quants d'ells es reuneixen per veure el vídeo de les atrocitats comeses contra ISIS presoners de guerra i contra els cristians [iii]  .
Si els assassins són una nova funció que l'Estat Islàmic s'està preparant per les seves dones, l'altre seria ser esclaves per sexe. La premsa occidental ha publicat documents de l'Estat Islàmic, en què les dones es classifiquen d'acord a la seva edat, origen, etc. per ser venudes com a esclaves en els mercats públics. Testimonis de dones esclavitzades i violades per milicians d'Estat Islàmic apareixen tots els dies en els mitjans de comunicació occidentals, destacant el gran nombre de dones que pertanyen al grup ètnic de la yazidí [iv]  , un grup ètnic d'aspecte europeu cap al qual Estat Islàmic ​​sent una menyspreu especial.
La periodista francesa Anna Erelle descriu perfectament aquest aspecte de "dones" caça de l'Estat Islàmic, en la seva novel·la "Dans li peu d'unne ghijaudiste", que explica com es fa passar per un jove musulmà francès d'origen magrebí i arriba a posar-se en contacte amb un alt líder de l'Estat Islàmic per Skype, que insisteix que ha de viatjar a Síria per casar-se amb ell, en el fons de la novel·la -basada en fets reals -hi ha el caràcter de "depredador sexual" presa pel líder del estat Islàmic, i la xarxa d'ample que té l'organització per reclutar joves musulmans d'Europa occidental, que quan arribi el territori dominat per l'estat Islàmic convertit en esclaves sexuals  [v] .
Totes aquestes aberracions només es poden entendre en el context del wahhabisme, l'islamisme radical que inspiren el ISIS i Aràbia Saudita, on no s'havia previst celebrar un seminari per determinar si les dones són o no éssers humans [vi] .[i] http://www.lavanguardia.com/economia/20160303/40159533252/nina-estado-islamico-ejecuta-cinco-mujeres.html
[ii] https://actualidad.rt.com/actualidad/208126-estado-islamico-entrenar-mujeres-atentar-occidente
[iii] http://www.clarin.com/mundo/britanica-denuncia-mentalidad-asesina-mujeres-ISIS_0_1449455195.html
[iv] http://www.elconfidencial.com/mundo/2015-06-04/hablan-las-esclavas-sexuales-del-isis-nos-olian-nos-violaban-nos-torturaban_868318/
[v] https://www.youtube.com/watch?v=Mn15w4AtyZo
[vi] https://actualidad.rt.com/sociedad/201115-mujeres-seres-humanos-saudita