CONTRA LA VIOLÈNCIA DE L’EXTREMA ESQUERRA.Aquest divendres 3 de juny, dos membres del grup comunista violent UCFR, han estat condemnats a pagar 1.200 euros per no  identificar-se davant els Mossos d'Esquadra, durant el seu violent boicot a SOM Catalans mentre repartiem   propaganda. En proporció de 40 contra 5, la UCFR va intentar que marxéssim del lloc, no ho vam fer, donant temps a que vinguessin els Mossos d'Esquadra, davant dels quals els violents d'UCFR es van negar a identificar-se: la primera conseqüència és aquesta multa; la segona és la denúncia que nosaltres els vam posar a Manresa i el judici que se celebrarà pròximament.

La pretensió d'aquests neo-dictadors era que no poguéssim exercir el nostre dret de llibertat d'expressió. Aquesta mateixa setmana, la CUP presentava aquesta setmana una moció a Vic perquè se'ns impedís posar taula de propaganda al carrer. Però què s'ha cregut aquesta gent? Qui els ha donat l'autoritat per posar límits a la democràcia? ¿No estaran ERC i CDC fent el joc a aquests violents intolerants? Recordem que tota la plana major de JxS es va manifestar a favor de l'arribada de pseudo-refugiats a Catalunya, subjectant una pancarta d'UCFR, el grup que ha estat condemnat a pagar els 1.200 euros, casualitat o complicitat política?

La condemna a la qual ens referim ha coincidit en el temps amb aquests dies amb la violència al barri de Gràcia pel famós cas del banc desallotjat. Violència gratuïta contra el mobiliari urbà i violència i burla contra els nostres Mossos d'esquadra on no han estat recolzats com hauria de ser per Ada Colau ni per Neus Munté, en una impresentable actitud política per part de CDC, sempre en submissió i reverència a l'extrema esquerra.
Ens estan  convertint en una caricatura ridícula davant tot Europa, que cada vegada veu amb pitjors ulls la inestabilitat creixent i la debilitat política de Catalunya. Cada vegada més lluny dels països als quals ens volem semblar com Àustria o Dinamarca, precisament on creixen partits que defensen el mateix que SOM Catalans.

No és només la violència exercida des de l'extrema esquerra, és també la violència permesa i justificada, com les agressions del top-manta a la Guàrdia Urbana o les agressions al metro sense que tingui respostes contundents, la que està enterbolint la convivència a Catalunya.

La política catalana està totalment desordenada i desorientada, els partits que ens han portat a aquesta situació: CDC, ERC, CUP estan buits de proposta i de solucions. Avui més que mai es necessiten formacions que parlin clar de: Ordre, seguretat, i autoritat. Avui més que mai cal un partit com SOM Catalans.

 Ester Gallego.
Presidenta de SOM Catalans.