SUBMISSIÓ.Al 2004 el cineasta holandés Theo Van Gogh, nebotnét del famós pintor, realitza una pel·lícula titulada Submissió. El vídeo feiareferència a la situació de la dona en l'islam, i també tocava les conseqüències de la islamització als PaïsosBaixos.

Els Països Baixos eren llavors una dictadura multicultural, on ningú podria criticar la islamització i la immigració sense ser immediatament estigmatitzat i perseguit davant la passivitatd'autoritats i la complicitat de la prensa covard. Theo Van Gogh va ser assassinat per un fanàtic islamista el 2 de novembre 2004. Pim Fortuny es va atrevir a trencar el setge mediàtic i llança un partit polític basat precisament en la crítica a la islamització i la immigració, va pujar tan ràpid que les enquestesels hi surtía com a guanyador de les eleccions holandeses ...poc abans que un membre de la violenta extrema esquerra -aquesta tolerada per les autoritats i aplaudida per la premsa- li assassinés el 6 de maig del 2002.

Avui el PVV de Greet Wilders, el partit que diu que Holanda no pot aguantar més immigració i que cal tallar radicalment amb la islamització del país, és ja la primera força política als Països Baixos. S'ha descobert la fal·làcia del multiculturalisme i de l'estupidesa "bonista". La premsa, la classe política i l'esquerra col·laboracionista no han pogut seguir tapant la veu del poble holandès, el resultat polític ésclar.

La situació de Catalunya recorda a la d'Holanda fa una dècada. La mateixa situació de submissió i d’angoixant dictadura multicultural per part de la clase político-mediàtica que fa servir a l'extrema esquerra. A Barcelona immigrants il·legals, venent mercadería il·legal davant de botigues de comerciants catalans que compleixen amb totes les normatives i paguen els seus impostos , mentre la policia no actua i l'alcaldessa defensa els "top-manta", mentre a milers de famílies catalanes en la pobresa –com s'ha denunciat al Parlament- el Govern demana l'arribada de refugiats que trauran els ajuts a aquestes famílies , ningú s'atreveix a dir una paraula de les violència i les violacions masclistes que han acompanyat a l'arribada de pseudo-refugiats a tot Europa.

Els que critiquem aquest disbarat som assenyalats, acusats, perseguits i fustigats, amb una determinada premsa - Nació digital, Nou 9, Joan Comajoan, etc., són exemples concrets- que fins i tot aplaudeix les accions violentes contra nosaltres, esperem que no vagin tan lluny com a Holanda, però seva és i serà la responsabilitat.

Els fets i les realitats són tossudes, i tal coma Holanda els col·laboracionistes amb la submissió que vivia el poble han estat desemmascarats, el mateix passarà a Catalunya, perquè les seves mentides i la seva violència no genera més que menyspreu entre la gent normal que veu com el que nosaltres denunciem és el que ells están vivint i patint cada dia.

El preu de la llibertat és el risc, i nosaltres hem decidit exercir-lo perquè aquest país torni a ser digne, lliure ... i de i per als catalans.

Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.