SOM CATALANS UN PARTIT DE PERSONES NACIONALISTES.

Som Catalans és un partit polític que el formem persones NACIONALISTES que vol dir que estimen i s'entreguen a la seva terra preser-vant-la. I és per això que som INDEPENDENTISTES, perquè volem la nostra terra lliure i nostra. I és per això que som ANTI-IMMIGRACIÓ, perquè si no la cuidem nosaltres, que l'estimem i la sentim no ho faran els altres i desapareixerà la nostra terra i amb ella també nosaltres.

És així de senzill, pura lògica, i de sentit comú. Aquí no hi ha cap doble moral, ni cap interpretació possible, ni cap intenció de cap mena. Aquí hi ha sentiment, estimació, orgull, agraïment, arrel, devoció, admiració etc per la terra i pel que som. I totes aquestes coses són les que ens fan defensar-la, cuidar-la i preservant-la cada dia. Per l'amor que sentim per la terra i per nosaltres mateixos.

Segur que sabeu que.. per amor tot és possible i no hi ha res que ho aturi perquè no hi ha res més pur i més gran. No hi ha interès, hi ha sentiment.

Aquesta imatge que us mostro en forma de lletres, és la màxima expressió de l'amor que sentim les persones que formem part de SOM Catalans pel que som i qui som.

SOM Catalans l'únic partit nacionalista català, que defensa i defensarà sempre la identitat de Catalunya perquè ho segueixi sent i no desaparegui. Visca Catalunya!!