LES NOSTRES PANCARTES.

Les nostres pancartes són pensaments, són paraules, són realitats de les situacions en les que ens trobem davant la vida i els moments actuals tan decadents en tots els sentits pels que ens toca passar ara. Són manifestacions de la pròpia consciència, són inquietuds preocupació pel canvi al qual estan sotmesos els nostres barris, els nostres pobles i les nostres ciutats. 

Veure com s'esvaeixen les nostres tradicions i com ens les arrenquen d'arrel des el més profund del nostre èsser. Veure com la nostra gent ha lluitat treballant i ara busquen als contenedors sense cap ajuda. 

Defensar el que és nostre, el que ens identifica com a poble i nació, defensar el que SOM no és delicte, és un dret i una obligació si estimes la teva terra. Un dret al que convido a tots els que voleu veure el vostre poble com ha estat sempre. Aquí es ve a treballar, respectar i a estimar a Catalunya i a lluitar per ella. Imposicions, prohibicions, delinqüència, vividors subvencionats, gent que se sent ofesa per les nostres tradicions...a tots ells dedico aquesta imatge. 

Això és Catalunya i SOM Catalans lluita perquè ho segueixi sent. 
SOM Catalans sense treva!!