ELS ESPANYOLISTES DE ICV-EUiA-PODEMOS AL GOVERN MUNICIPAL DE VIC?

Per si no teniem suficient amb l'acord ja de CIU amb un partit espanyolista com és el PSC a l'ajuntament de Vic per a governar la ciutat, ara sembla que seria possible també un acord amb ICV-EUiA i PODEMOS, un altre partit espanyolista, així ho ha decidit Anna Erra oferint-li el càrrec.
Aquesta és la serietat i la validesa en la que l'equip de govern intenta treballar amb una ciutat com Vic, catalana i amb desitjos i sentiments d'independència, amor i lluita de la seva gent per defensar la llengua catalana etc. 

Per una banda la incapacitat d'una alcaldessa per governar, i a governar per i amb CIU que faltant-li recolzament com diu prefereix buscar aliats curiosament espanyols i contraris als ideals triada per la majoria de la ciutadania de Vic i per ella mateixa, entre els enemics busca i tria els seus còmplices. Aquesta és la gent que l'alcaldessa Anna Erra vol que governi i decideixi per i a la ciutat, aquesta és la validesa, ètica i moral dels vots de la ciutat. I el mateix podem dir del regidor del PSC i ara en aquest cas del regidor de ICV-EUiA i PODEMOS, on tots sabem en quina linia es mouen i quins són els seus interessos, i on veiem en quina fermesa senten i defensen el que ells mateixos diuen ser i també fan creure a la gent. "Canvis de jaqueta" impresionantment tristos, indignes i impròpis on no només s'hauria de tenir en compte la decisió del regidor sinó també la dels seus votants que per això ell els representa i és la seva veu.

La incapacitat d'uns per governar, com és el cas de l'alcaldessa Anna Erra i com està demostrant en el seu treball per la ciutat de Vic dia rera dia, juntament amb els acords, més propis d'un govern que vol enfonsar o acabar amb els principis en que es basen els que diuen defensar-la, el passotisme del regidor del PSC, on passa olimpicament de la ciutat de Vic, amb actituts, falta d'interès totalment i comportament de poltrona assegurada, i la prepotència del regidor de ICV-EUiA i PODEMOS, la poca coherència i la poca professionalitat en el càrrec que ocupa, així ho demostra en les seves propostes que ha presentat als plens fins ara.....tot això és el resultat únicament de persones que simplement no estan ocupant el càrrec que els hi correspon.
Els diners mouen muntanyes i els "canvis de jaqueta" així ho verifiquen, i a l'ajuntament de Vic aquests "canvis de jaqueta" són molt lleugers i alegres, però també són traició al poble per vendre'l al seu enemic a canvi d'assegurar-se la poltrona i in bon sou. 
La feina mal feta sempre es paga i més si parlem de governar una ciutat negada i assetjada, expoliada i maltractada pels seus enemics, els mateixos a els que ara se'ls hi entrega i otorga el poder de la paraula de decidir pel nostre poble, per una alcaldessa que diu ser catalana de mena...