POSEM EN MARXA L´ASSOCIACIÓ EUROPEA "DONES CONTRA LA ISLAMITZACIÓ" A CATALUNYA.Les dones som avui el primer col·lectiu afectat per la islamització d'Europa, ho vam comprovar cada dia amb l'onada de violacions a diverses ciutats del nostre continent, amb les declaracions sexistes d'imants i predicadors de l'odi, amb la creixent presència de vels i burques , símbols d'una religió que predica la inferioritat de la dona i la seva submissió a l'home.

La dona també ha estat víctima de l'abandonament del que és "políticament correcte" i del pseud-feminisme, que hem vist com en pocs anys ha passat de considerar el sostenidor com "peça opressiva" a donar suport l'ús de "burques i vels" i a guardar eixordador silenci sobre la violència verbal i física de l'islamisme contra la dona. Per a aquest pseudo-feminisme sembla que avui la principal missió de la dona és la “d’acollir" i dóna la benvinguda als immigrants, exemples vergonyosos d'aquesta propaganda que veiem cada dia.

A tot això hi ha dones europees, cada vegada més, que lluiten amb força i sense por contra aquest atac permanent als nostres drets i la nostra dignitat. Que lluiten com a dones europees dignes de tal nom, que assenyalen que l'islam és contrari a la nostra llibertat, que reivindiquen el nostre dret a la llibertat en el vestir, i en l'actuar. Sens dubte l'organització europees que amb més fermesa i èxit ho fa és "Dones contra la islamització" que n’és presidenta la senadora del Vlaams Belang, Anke Van dermeerch, autora del llibre "Hoer noch Slavin: vrouwen en Islam"(1) , i que actua en diversos països europeus.

El passat 2 de març, ens vàrem reunir amb Anke Van dermeerch a Brussel·les, coincidint plenament amb els plantejaments i objectius de l'organització que presideix, i sabent de la relació i confiança personal i política que hi ha entre el seu partit i el nostre, vam decidir posar la organització en marxa al nostre país, per al que vàrem se anomenats per a portar-ho a terme  en la funció de delegada a Catalunya.

Des de ja mateix posem en marxa Dones contra la Islamització a Catalunya, actes, conferències, propaganda, protestes, reunions, col·loquis, facebooks, twiters, tot es posarà en marxa en les pròximes setmanes. Des d'aquí fem una crida a totes les dones catalanes a unir-se a la nostra lluita contra el masclisme islamista.


Ester Gallego,
Presidenta de SOM Catalans.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(
(                         (1) "Putas o esclavas, la mujer en el Islam".