ADA COLAU ODIA CATALUNYA.Ada Colau anuncia fa dies la seva decisió de canviar el nom de la Plaça de Llucmajor pel de plaça de la República. Ni les protestes dels ciutadans de Barcelona ni les peticions del municipi de Llucmajor van  fer canviar la decisió de l'alcaldessa de Barcelona, ​​presa des de l'odi i el menyspreu a la nostra història medieval; una història de lluita de conquesta i de forja d'un poble -el poble català- que per res coincideix amb les seves fantasies multiculturals del pretès "país obert i de tots" que no té res a veure amb la realitat històrica catalana. El nou nom proposat per Colau per aquesta emblemàtica plaça barcelonina, és el de plaça de la República, ni tan sols de la República catalana -en la qual ella tampoc creu- sinó de la República com a idea, universal, mundialista i anti-nacional que tant agrada a Ada Colau.
La nostra història moderna tampoc és del grat de la senyora Colau, ja ha anunciat que el Born tancarà el pròxim abril la seva exposició sobre 1714 i que aquest centre cultural de referència per a molts catalans i barcelonins, "canviarà d'usos". Massa nacionalista per Ada Colau i els seus deliris del "país de tots", però ... qui són aquests "tots"?

A Colau també li ha de molestar el petit comerç català, massa, alguna cosa massa tradicional familiar i identitari per a ella, per això des que està al govern de Barcelona, ​​ha permès tot i més als "top-manta", és a dir als immigrants que comercien deslleial i il · legalment causant greus perjudicis a l'esforçat comerciant català, però clar, també això encaixa millor amb els seus somnis "multiculturals", que s'estan convertint en el malson de molts.
Però Ada Colau no es conforma amb això, vol més, i per aconseguir-ho ja ha anunciat la creació d’un nou partit entorn a la seva egocèntrica figura: ella que va dir que mai entraria en política i després va afirmar que no aspirava a res més que a l'alcaldia de Barcelona, ​​s'ha vist traïda pel seu personalisme per incomplir ràpidament totes aquestes promeses i intentar donar el salt a la Generalitat.
El seu projecte multiculturalista, anti-nacionalista i potencialment anti-català tindrà el suport mediàtic de televisions, premsa, xarxes socials, etc. etc, i per descomptat fàcil accés al finançament i tota mena de possibilitats; tot el contrari que passa amb SOM Catalans, per a nosaltres tot tipus de dificultats, obstacles i problemes; però nosaltres també anem a lluitar pel que Colau vol destruir: per una Catalunya per als catalans, digna, social, justa i orgullosa de la seva identitat i de la seva història. Qui vol ajudar-nos, ja sap on som.


Ester Gallego
Portavoz de SOM Catalans.