JUNQUERAS DEL PLORIQUEIG A L'ESTAFA.
Octubre de 2014, Oriol Junqueras, ploriquejava de forma patètica en una entrevista realitzada a Ràdio Catalunya. De forma lamentable i ridícula deia  mitg plorant que estàvem a les portes de la independència, i que per assolir-la només feien falta tres coses: convocar eleccions, aconseguir una majoria independentista i -per últim- tenir la voluntat de proclamar-la

Van passar les eleccions, es va aconseguir la majoria necessària al Parlament, Junqueras és ara vicepresident de Catalunya, i no es proclama la independència, com ell mateix va assenyalar el que falta és el tercer element "la voluntat de proclamar". Ara Junqueras ha canviat els plors per les excuses, diu que els 18 mesos que es van prometre per a la independència ... pot ser que es converteixin en 30, 36 ... potser fins a la pròxima campanya electoral? I afegeix, ja sense plors però també sense   vergonya ni dignitat, que la independència no la podem aconseguir sols i -en definitiva- que depèn de la voluntat o no de l'Estat espanyol, que ja sabem quina és.
El valent-ploraner, ara conseller d'economia, ni tan sols s'atreveix a posar en marxa la hisenda catalana, per no "posar en risc el conjunt", aquesta és una de les claus de Junqueras i altres engalipadors del "procés", poden plorar però són incapaços de córrer qualsevol "risc". El pitjor és que pretenen fer-nos creure que sense riscos es pot aconseguir la independència, i el pitjor és que hi ha catalans que encara els creuen.

Nosaltres denunciem totes aquestes mentides d'una classe política covarda, lamentable, corrupta, mentidera i patètica. Nosaltres proclamem la necessitat de construir un nacionalisme català, valent, és clar, lluitador, orgullós i sense complexos. Nosaltres vam anunciar la fi del cicle polític de JxS-ERC-CDC-CUP que han jugat amb la il·lusió i les esperances del poble català.

SOM Catalans es presenta com la força necessària per a la reconstrucció del nacionalisme català. La nostra veu és cada vegada més necessària en les institucions catalanes.

Ester Gallego,
Presidenta de SOM Catalans.