IMMIGRANTS VIOLEN DONES EUROPEES: "FEMINISTES" I "ANTI-RACISTES" CALLEN.Cap d'Any del 2015 hauria de passar als llibres d'història com la "nit de la vergonya", una nit que marca un horrorós salt qualitatiu en l'escalada de terrorisme sexual dels immigrants contra les dones europees.

Els atacs sexuals a les dones europees no són una cosa nova, hi ha una autèntica epidèmia de violacions des de fa dècades, especialment a Escandinàvia on el 100% de les dones violades són europees i el 90% o més dels violadors són immigrants
https://www.youtube.com/watch?v=P_FB1g52Goo

Per Cap d'Any vam veure com aquests atacs es convertien en metòdics, massius i organitzats. Grups d'immigrants van assaltar i violar a dones europees en diverses ciutats alemanyes i finlandesos. El major i més greu atac "sexista" no ha merescut ni una manifestació, ni una condemnades de les anomenades "feministes", en realitat una banda de desequilibrades plenes d'auto-odi, sempre tan disposades a protestar contra la violència del patriarcat, però callades i submises quan es tracta del "patriarcat islàmic". Tampoc hem vist la menor mobilització d'organitzacions com SOS-Racisme o UCFR, plenes de masoquistes incapaços de criticar els més vexatòries accions dels seus adorats immigrants.

Més greu encara és l'actitud inqualificable de la classe política europea. L'alcaldessa de Colònia, recollint declaracions d'altres "polítiques europees", va fer una crida a les dones alemanyes perquè comprenguessin i s'adaptessin a les formes culturals dels immigrants per no "provocar" aquest tipus de situacions. La "progres crema-sostenidors" dels anys 70, aviat recomanaran sortir amb burca per no provocar als pobres immigrants. El deliri de gent que mereix tot el nostre menyspreu.

Els pseudo-refugiats han estat clars en la seva resposta davant les acusacions "Merkel ens ha convidat, no ens podeu llençar". Però aquí s'equivoquen, hi ha una classe política europea traïdora menyspreable i covard, però Europa no s'ha rendit, hi ha una Europa que no es quedarà quieta veient com arriba la seva extinció. Una Europa que està disposada a defensar-se i combatre. Ja no val mirar a un altre costat, que cadascú actuï en conseqüència: la passivitat és la nostra mort.

Ester Gallego,
Presidenta de Som Catalans.