CAP "PSEUDO-REFUGIAT" A CATALUNYA. EVITEM LA SEVA VIOLÈNCIA MASCLISTA.Dinamarca endureix la seva policia cap als refugiats i confisca els seus béns per a poder fer front a les despeses i atencions que requereixen. Suècia prepara l'expulsió de 10.000 refugiats en les pròximes setmanes. Àustria, Suècia i Dinamarca se surten de l'espai Schengen i recuperen el control sobre les seves fronteres, Alemanya gasta milions d '€ en mantenir la seguretat en les seves ciutats després de les situacions per tots conegudes. El desastre de l'arribada massiva de pseudo-refugiats motiva a prendre mesures a governs europeus  que fins fa pocs mesos, els governs convidaven a rebre'ls amb els braços oberts.

No eren refugiats, Suècia ha anunciat que expulsarà la meitat dels arribats durant 2015 -precisament per no ser-ho i ser simplement immigrants il·legals-, no venien amb les seves famílies -la immensa majoria són home d'edat mitjana-, ni han vingut a integrar-se en les nostres societats. Violacions massives a diverses ciutats europees, assetjament a les dones, robatoris, violència en els centres d'acollida, comportament incívics en piscines i recintes públics. Tot això pagat i subvencionat, amb cases gratis, menjar gratis, drets gratis. Intolerable, tan intolerable que la protesta s'estén per tot Europa.

Fins ara aquesta xacra social no havia arribat a Catalunya, però ja s'acosta el moment, properament està prevista l'arribada de milers de refugiats a l'Estat espanyol, amb una quota corresponent per a Catalunya. Però pels "nostres" polítics això no és suficient, el diputat de CDC al Parlament europeu, Ramon Tremosa, ha demanat directament a la UE que Catalunya pot acollir encara més refugiats dels que li assigna l'Estat espanyol [1] , proposta que ja ha recollit el nou govern de Puigdemont, incapaç de fer un pas concret cap a la independència però sí disposat a omplir la nostra nació d'immigrants i de problemes. No cal dir de l'actual alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau que protestava contra les mesures  preses pel govern danès sobre el control dels refugiats [2] , ja sabem que el seu model de país queda molt lluny  d'aquesta democràcia escandinava, i s'acosta més a la dictadura veneçolana.

Ja està bé de bonisme absurds, ja n'hi ha prou de polítics il·luminats, ja n'hi ha prou d'irresponsables, ja n'hi ha prou d'ineptes que juguen amb la nostra seguretat, amb els nostres drets com a dones amb la nostra llibertat de passejar pels carrers, amb dignitat.

A Catalunya no hi cap ni un d'aquests pseudo-refugiats, no hi cap la seva intolerància, no hi cap la seva violència, no hi cap el seu masclisme, no hi cap els seus abusos a les dones. I qui els hi obri les portes, serà el responsable de tot el que pugui passar.

Ester Gallego,
Presidenta de SOM Catalans