JxS CUP LES DUES CARES DE LA MATEIXA MENTIDA."Votar CUP és garantia del procés", "votant CUP es proclamarà la República catalana", "votar CUP és votar independència", "si vols la independència i no t'agrada Mas, molt fàcil ... vota CUP": eren els comentaris repetits fins a la sacietat durant la campanya electoral. Ara els mateixos que feien aquelles afirmacions, es sorprenen que res d'això tingui res a veure amb la realitat. Nosaltres ja ho vam dir CUP es un partit internacionalista marxista enemic del nacionalisme català i que l'independentisme només li interessa en funció que sigui un instrument per imposar el seu paradigma marxista. Pensar que CUP ens anava a portar a la independència, és moure en el terreny de les auto-suggestions, no de la realitat.

El comportament de CUP des les eleccions del 27S i el resultat d'aquesta última "assemblea" no només demostra el caos i la ineficàcia de CUP davant les decisions importants i els moments clau, el fet que se saldés amb un "empat" recorda les votacions teledirigides tan típiques de l'extint bloc comunista al qual CUP tant enyora. Tot el que es va dir de CUP i la independència era i és mentida, i als fets em remeto.

Ara les frases han canviat i hem de sentir coses com "per un vot a l'Assemblea de CUP no tenim la independència", "dos vots al Parlament i  tenim el govern que ens portarà a la independència". De nou l'auto-engany i el miratge. Res d'això és cert, la independència no depèn d'un vot en l'assemblea de la CUP, no de dos vots dels seus diputats al Parlament. La independència és una cosa molt més complexa que requereix de valor, decisió i valentia política una mica del que no té absolutament JxS. Siguem clars JxS no té la menor idea de com aconseguir la independència en 18 mesos, ni ho va a aconseguir, ni tan sols s'ho planteja realment. Un dia parlen de dret a decidir, un altre de vots, un altre d'anar a Madrid a negociar la independència per camuflar que els seus diputats estaran en les poltrones de Madrid durant els propers 4 anys, en el que no negociaran res semblant a la independència, i per descomptat sabent que en els proper 4 anys seguiran sent diputats espanyols, perquè JxS ni CDC ni ERC ni DiLl proclamaran la independència ni res  semblant.

I mentrestant, la comèdia segueix, l'engany continua, ara ja amb aires de burla al poble català, que jas’està començant a adonar que darrere de l'anomenat "procés", no hi ha res més que fum.

Algú ho havia de dir.

Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.