GARCÍA ALBIOL: EL CALIFA DE LA HIPOCRESIA.Cada vegada que el problema de l'islamisme i les seves terribles conseqüències salta a la primera pàgina dels mitjans de comunicació, García Albiol aprofita per fer algunes declaracions polèmiques i pretendre aparèixer davant l'opinió pública com la persona que té solucions al problema que, a l'Estat espanyol, va crear el seu propi partit.
 
És en aquests moments quan García Albiol pretén que oblidem les seves vacances a Qatar al 2012 -el país que al costat de l'Aràbia Saudita dóna suport al integrisme islamista- vestit de beduí i fotografiat al costat de luxosos iots.

És en aquests moment quan García Albiol, pretén que oblidem que l'índex de població estrangera a l'arribada de José María Aznar al govern d'Espanya era de l'1%i que va ser el PP qui va obrir les portes a la immigració massiva.

És llavors quan García Albiol pretén que oblidem les declaracions dels seus companys de partit de Madrid, Esperanza Aguirre i a València, Rafael Blasco –avui empresonat per corrupció- lloant l'arribada dels immigrants i la seva inestimable contribució a la nostra societat.

És llavors quan García Albiol pretén que oblidem que els seus coreligionaris europeus, Sarkozy i Merkel, han fomentat el multiculturalisme, i l'última ha obert de forma vergonyosa les portes d'Alemanya a cent de milers de"pseudo-refugiats", entre els que s'amaguen els islamistes.

És llavors quan –ja prenent-nos per imbècils- García Albiol pretén que oblidem que el partit islamista d'Erdogan, el Primer Ministre turc,és membre observador del Partit Popular europeu,

És en aquests moments, quan demana que es tanquin les mesquites radicals de Catalunya –cosa que compartim- quan es nota que tot el que predica és simple demagògia, perquè és incapaç de demanar el mateix per a la gran mesquita de Madrid –governada pel seu partit- on s'ha detectat que s'ensenya a degollar.

Efectivament el multiculturalisme és la gran amenaça d'Europa, com va declarar Albiol, el multiculturalisme que Merkel i Sarkozy han portat a Europa, el multiculturalisme que Aznar i Rajoy van portar a Espanya i el multiculturalisme que –imposant el castellà i perseguint el català- el PP del senyor Albiol vol imposar a Catalunya.

Albiol no enganyarà al poble català.

Ester Gallego,
Presidenta de SOM Catalans.