C 's UN PARTIT CONTRA CATALUNYA.C 's està fent de la denúncia de la presència d'estelades en edificis públics, un dels seus temes principals durant aquesta campanya electoral, res d'estrany en un partit que fa de l'atac a Catalunya, els seus símbols, el seu autogovern, el seu idioma i la seva raó per la qual estan en política.

Recordem que C 's va néixer com una plataforma contra el català, i és avui un dels instruments fonamentals sobre els quals l'Estat espanyol basa la seva "recentralització". C 's és l'arma per espanyolitzar Catalunya, i és votat majoritàriament per residents espanyols a Catalunya, que ni són ni se senten catalans, sinó precisament això "espanyols residents a Catalunya", una arma eficaç com tantes les que ha fet servir  l’Estat espanyol per negar i assimilar al poble català. Colons espanyols com la nouvinguda, Inés Acostades, el menyspreu cap a la nostra llengua es veu cada vegada que intenta parlar-la.

Fonamentat en aquest odi i menyspreu a les llengües i cultures, Rivera -darrerament excessivament nerviós- va tenir fa pocs dies paraules intolerables, assenyalant que l'escolarització en eusquera causa "un greu retard", això és C 's genocidi lingüístic i cultural. Tots sabem que la seva posició respecte al català és la mateixa, encara que no s'atreveixin a dir-ho amb tanta claredat ... encara.

C 's és nacionalisme espanyol jacobí i uniformitzador, quan més vots treguin a Catalunya, pitjor serà la situació per a la nostra llengua, la nostra identitat i la nostra llibertat. Però davant del nacionalisme espanyol, només hi cap un nacionalisme català valent i orgullós, i no els complexos i pors dels "no nacionalista" DiL i ERC.


Ester Gallego,
Presidenta de SOM Catalans.