TOP MANTA: TANTA COVARDIA, TANTA HIPOCRESIA.



Les escenes de violència inacceptables, per part d'immigrants il·legals, exercint una activitat il·legal, han esquitxat aquests dies totes les televisions de Catalunya. Una situació intolerable i inadmissible, per part de qualsevol societat que tingui un mínim d’estima i respecte cap a si mateixa.
Si l'actitud d'aquests salvatges il·legals no ens ha sorprès a molts dels que venim denunciant el perill que suposa l'estúpida política de "portes obertes" i "papers per a tots", si que  sorprèn, i molt negativament, què  a casa nostra encara hi ha gent catalana que defensa als il.legals del top-manta i critica el treball dels mossos.

Gent a la que quan els hi demanes que t'expliquin per entendre-ho, contesten que “ ....ben bé no saben que ha passat però què....ells defensen la"pobre gent de fora". Covards i traïdors del seu propi poble, de la seva pròpia nació i a les pròpies forces policials -els mossos- que són una de les principals "estructures d'Estat" que tenim, però que quan són atacats per sub-saharians, els polítics "independentistes" , no són capaços de pronunciar una paraula en defensa seva.
A aquesta gent ignorant, el que si els hi dic és que s'informin abans de parlar mínim ja n'hi ha prou de gent que parla ignorant del que opina. Estan fent molt mal a Catalunya. No paro de trovar-me gent així una forma d'egoisme i insolidaritat cap a la nostra societat molt lamentable. És increible tant egoisme, tants complexos, tanta covardia, no queda res de l'esperit del català lluitador. Molt sovint s’excusen i diuen: “mentre a mi no em perjudiquin”,

Es clar no penso callar i encara ho diré més clar a cadascúna de les persones que personalment hem  comentin quelcom semblant i ho faré públicament , si aquesta és la forma en que defensen Catalunya vergonya els hi hauria de donar. Traïdors no en volem, ja en tenim prous i estafadors també.

Ester Gallego.
Presidenta de SOM Catalans.