Discurs I Congrés SOM CatalansBona tarda i gràcies a tots per venir a aquest I Congrés de SOM Catalans.
A aquest I Congrés del nacionalisme català identitari, del nacionalisme orgullós, lluny de complexos i de submissions.
A aquest I Congrés dels què sentim Catalunya i lluitem per la seva llibertat davant l'opressió constant i la negació permanent de l'Estat espanyol.
A aquest I Congrés dels què estimem Catalunya i defensem la seva identitat enfront de la dictadura del multiculturalisme forçat i forçós que només amaga complexos sobre el nostre passat i la nostra història.
A aquest I Congrés dels quals hem fet de la lluita per la nació catalana el centre de la nostra vida, tot i les amenaces dels boicots, de les manipulacions, de les mentides, elsacrifici personal i professional que implica. Perquè Catalunya, la nostra Catalunya, ho mereix tot. I perquè si no lluitem nosaltres per ella, ningú més ho farà. Ningú.
Sí amigues i amics perquè SOM Catalans, molesta a tots. Molesta l'espanyolisme perquè la nostra defensa de la independència, la unificació i la sobirania de la nostra nació catalana per nosaltres és i serà rotunda, ferma i innegociable.
I molesta aquests que ara diuen ser "independentistes no nacionalistes"; perquè ells no defensen Catalunya sinó un país nou una República multicultural en la qual els catalans siguem cada vegada més minoria, això sí la minoria que ha de pagar i no protestar, la minoria que ha de ser tolerant docil i comprensiva, que ha d'acceptar, pagar i callar. I sí dic minoria, i dic minoria perquè a Osona els nens fills d'immigrants no europeus són ja el 53% dels naixements, per això amigues i amics us dic que hem de reaccionar ja, perquè Catalunya no té més temps, Catalunya ens necessita ja , també a vosaltres.
Una Catalunya lliure i catalana, molesta, molesta a la classe política espanyola, molesta a la classe política catalana instal•lada a la mediocritat, en la covardia i en l'entreguisme. Per això CiU no té inconvenient a unir-se i manifestar-se amb el grup anti-català UFCR per protestar contra la presentació i el nostre partit a Vic. Per això els anti-catalans de Societat Civil Catalana van dir en el seu twitter que SOM era "intolerable", a el que contestem que l'intolerable és la seva negació de la identitat i de la sobirania de Catalunya.
Però ja se sap molts enemics, molt honor.
I més quan aquests enemics els tenim per dir veritats, veritats incòmodes. Per dir que la immigració és l'esclavitud del segle XXI, un mecanisme del capitalisme global que només serveix per buidar els països del Tercer Món de la mà d'obra que necessita per desenvolupar-te i omplir Europa d'il•legals, desocupats, desarrelats, que només poden sobreviure per les subvencions i per la delinqüència.
Per dir que el multuculturalisme és una farsa, una ficció, una invenció i que el que porta la immigració és la fragmentació de la societat, la creació de guetos, i el multi-conflicte.
Per dir que la delinqüència i la immigració il•legal si estan directament relacionades, i que a més immigració il•legal, més delinqüència.
Per dir que se'ns presenta com a normal un model de societat que suposa la destrucció de tots els pobles i de totes les identitats. Els partits polítics establerts, manipulen i amaguen constantment la veritat. Però SOM Catalans no ens enganyen, ni aconseguiran callar.

Anem a dir clar i català que estem sent provats com a nació per un Estat que ens nega, la identitat, la llibertat i la sobirania, i amb el qual no hi ha res a pactar. Anem a dir clar i català que ja prou de covardies i de justificacions, que aquest poble vol la independència i que si CiU-ERC no són capaços de proclamar-la, és que no són capaços de dirigir a Catalunya al seu destí històric.
Anem a dir clar i català que CiU -amb el suport d'ERC- ha estat el responsable de les dramàtiques retallades socials. Que han desmantellat una de les millors sanitats públiques que hi havia a Europa, que han condemnat a les joves generacions de catalans a buscar feina fora del nostre país.
Anem a dir clar i català que avui la majoria dels catalans s'enfronten al drama de l'atur, i que els que aconsegueixen feina és una feina precària i mal pagada. Aquest és el resultat del neoliberalisme aplicat per CiU, i recolzat per ERC.
Anem a dir clar i català que la immigració és un problema, és un problema greu molt greu, que CiU-ERC-CUP no defensen als catalans sinó que viuen obsessionats per agradar, subvencionar i mimar als de fora, mentre espolien al poble català a pagar els costos d'una immigració inassumible i descontrolada.
Anem a dir-ho clar i català Fundacions com Nous catalans, de gent com Angel Colom que els dóna per disfressar-se amb turbants i donar conferència a mesquites on mai hi ha dones i on es predica la intolerància i el masclisme més retrògrad.
És més diem que el mateix concepte de Nous Catalans és una falsedat i un engany. Ni són nous, ni són catalans ni ho seran mai. És més, vaig a dir el que ningú s'atreveix a dir, aquests immigrants són un obstacle per a la independència de Catalunya, ni la senten ni la volen, de fet cal recordar que líders de les comunitats islàmiques van cridar a boicotejar el referèndum del 9N.
Ningú sembla haver après la lliçó del referèndum escocès en què el vot dels pakistanesos va ser determinant per a l'ajustada victòria del Sí. Ja sabem que els adoradors d'immigrants com Junqueras, Colom, i les adreces d'ERC, CUP o CiU ens oculten aquest dada. Però nosaltres som aquí precisament per dir el que altres callen. Anem a dir clar i català que Espanya mai ens podria imposar les brutals i sagnants corregudes de toros, que aquesta bestialitat no és acceptable per la sensibilitat catalana, ni per una societat com la nostra on el maltractament animal causa el merescut rebuig i menyspreu.
Anem a dir clar i català que els catalans vivim amenaçats i els nostres carrers són cada vegada més insegurs, i que això està relacionat directament amb la immigració il•legal, i això ho sabem bé els que vivim en comarques com Osona, on tots tenim parents i amics víctimes directes d'aquesta inseguretat. Així que no vingui cap polític de barris alts i butxaques plenes a dir-nos que la immigració i la inseguretat no tenen relació, que no vingui a dir-nos als que la patim diàriament. Les seves mentides.
Precisament per defensar tot això, SOM Catalans presenta candidatura a les eleccions municipals de Vic, candidatura que tinc l'orgull d'encapçalar.
Sí amigues i amics avui també vull anunciar-vos que SOM Catalans es presenta a les eleccions municipals de Vic. Una candidatura valenta, amb un lema clar Vic per als catalans. Un lema amb el qual es resumeix tot el sentit polític del nostre partit.
Una candidatura que estem segurs, aconseguiran diversos regidors i que convertirà de nou a Vic en referència del nacionalisme català. D'aquest nacionalisme català que representem, un nacionalisme identitari, orgullós de la nostra història, del nostre passat de la nostra identitat, sense complexos bilingüistes, sense complexos multiculturalistes, sense complexos autonomistes.
Perquè estimats compatriotes, benvolguts patriotes catalans. Tots els pobles del món tenen dret a una terra, i el poble català també, Catalunya és la nostra terra, no és un país de tots, no és un país on càpiga tothom, no és una comuna mundialista, és la terra del poble català i nosaltres lluitarem perquè així sigui. Lluitarem per una Catalunya nostra, lliure i catalana.
És curiós que ens diguin extremistes i radicals, per defensar el més lògic i natural que existeix, l'existència del nostre poble i el dret a la nostra terra. Ells són els extremistes, els absurds i els irresponsables que han portat a Catalunya a aquesta situació insostenible, a aquest caos social i demogràfic a aquesta invasió consentida i subvencionada.
Per això els espantem, i els espantem molt ... en realitat som l'únic partit que els espanta realment. Ja sabeu hi ha altres que van de rebels i rupturistes, però són promocionats i mimats pels mitjans de comunicació. Són només més del mateix, la continuïtat de l'establert. SOM mai defraudarà al poble català sempre ens veureu a primera fila de la lluita per Catalunya, malgrat les seves amenaces de les seves mentides i de les seves manipulacions. Som aquí per lluitar, i estem aquí per guanyar. No ens rendirem mai. Per això amics meus us demanem també el vostre suport i la vostra implicació. Catalunya necessita una nova formació política, valenta, jove, dinàmica, neta de corrupcions, i radicalment catalana. I això ho construirem nosaltres, els que estem aquí, perquè Catalunya es juga el seu futur en els propers anys, i no podem abandonar-la.
Voldria acabar el meu discurs repetint un cop més un element crucial del plantejament polític de SOM Catalans. Lluitem per Catalunya, lluitem pel nostre poble, però per tot el nostre poble, per cada racó de la nostra terra, de Salses a Guardamar, de Fraga a Maó, Som Països Catalans

Visca Catalunya lliure
Visca Catalunya catalana
Visca els Països Catalans

Ester Gallego
Portaveu de SOM Catalans