CONTRA LES AMENACES DELS INTOLERANTS, NOSTRA DEFENSA DELS DRETS DELS CATALANS.
Els intolerants de sempre, al•lèrgics a la democràcia i enemics crònics de la llibertat d'expressió, segueixen amb la seva campanya d'amenaces cap al que defensem la identitat i els drets de la gent catalana.

Aquesta mateixa setmana, quatre "valents" em van insultar pels carrers de Vic, al crit de "Ester puta" i "fora Ester i Carles de l'Ajuntament", senyal que veuen inevitable la nostra entrada en les properes eleccions de Vic, mentre repartia propaganda electoral de SOM Catalans en botigues de Vic, en les que podia conversar ambgent propera i sincera que coincidien amb mi a assenyalar la immigració com el gran problema de la nostra ciutat i de la nostra nació. Gent treballadora, emprenedora, que és ignorada per la nostra classe política sempre disposada a donar més i més subvencionsals de fora, mentre ignora les necessitats i les inquietuds de la bona gent catalana. 
Si pensen que aixíem poden aturar en la lluita per la llibertat i la identitat d'aquest poble, és que no em coneixen. La seva intolerància en la seva por a la veritat. La seva intolerancia és el menyspreu que senten cap a la nostra gent i el complex d'inferioritat permanent davant l'immigrant. La seva intolerancia només els posa en evidència i fa augmentar la simpatía cap a una formació valenta com la nostra. La seva intolerancia és la por política que tenen a una formació com SOM Catalans, que s'atreveix a dir en veu alta el que els catalans pensen a casa. Aquesta por fa que a Vic s'ajuntessin des de la anti-catalana UCFR fins a la corrupta CDC en un acte que pretenia impedir –sense èxit- l'exercici d'un dret tan democràtic com és el de la presentació pública del nostre partit.

Que ho tinguin clar. Mai deixaré de defensar la Catalunya catalana. Les seves amenaces i els seus insults són la nostra força.

Ester Gallego
Portaveu de SOM Catalans.