Hipocresia, silenci i manipulació quan es parla d'immigració.
Fa algunes setmanes va aparèixer la notícia que una dona havia estat lligada i colpejada al cap per dos "homes" per robar-li el mòbil. La premsa va tractar el tema d'una manera molt superficial, evitant en tot moment assenyalar del que es tractava en realitat: una agressió racista dels immigrants a una dona catalana, agressions d'aquest tipus patim tots els dies. Per descomptat en l'hipotètic cas que hagués estat a l'inrevés (que mai és), ja sabem que aquesta mateixa premsa hagués organitzat una intensíssima campanya mediàtica i s'hauria produït la consegüent mobilització política de partits pro-immigració i de "unitats contra el racisme "(però mai contra el racisme anti-català).
Una cosa semblant va passar la setmana passada, amb la desarticulació de la xarxa gihadista a Catalunya. En aquesta ocasió, la premsa titulava "un jove de Manlleu detingut", i és que aquest és el nou "eufemisme" copiat dels mitjans francesos, s'evita "per decret" la paraula immigrants, i se substitueix per la de "jove" (tingui l'edat que tingui), l'efecte balsàmic és evident, no hagués estat el mateix el titular "un immigrant musulmà és detingut per pertànyer a una xarxa terrorista islamista"; però aquesta és la innegable realitat.
Girs semàntics, neo-vocabulari, autocensures, qualsevol recurs és vàlid per a una premsa sotmesa a la dictadura dels políticament correcte, on no s'atreveixen a dir que l'augment de la delinqüència i de la inseguretat està directament relacionat amb l'augment de la immigració, i on no s'atreveixen a dir que els catalans patim constants agressions, robatoris i intimidacions, amb un rera fons d'odi i de racisme anti-català, que estem patint en silenci.
SOM Catalans parla clar i català, nosaltres estem aquí per denunciar aquestes situacions i per oferir un missatge de suport i esperança a la població catalana oblidada per la nostra classe política i ignorada per la premsa "benpensant".

Ester Gallego.
Portaveu de SOM Catalans.