ISLAM A LES NOSTRES AULES: CiU CONTINUA AMB LA ISLAMITZACIÓ I LA DESCATALANITZACIÓ DE LA NOSTRA NACIÓ.


La consellera d'Educació, Irene Rigau, ha anunciat la inclusió de l'islam a l'ensenyament primàri de les escoles catalanes, ho ha fet com sempre ho fa el seu partit, de manera solapada i apel·lant a la "lliure elecció de les famílies", però l’efecte és que a les nostres escoles, hi haurà classe d'islam "per a les famílies que ho sol·licitin", és a dir per la creixent comunitat de colons musulmans que s'estan instal·lant a Catalunya amb l'aplaudiment i la subvenció de la Generalitat.

L'encara president, Artur Mas, ha confirmat aquesta decisió apel·lant a la coneguda "tolerància", el que és un eufemisme per dir que es va a finançar l'ensenyament de l'islam amb els diners dels nostres impostos. El multiculturalisme és car i costós per als nostres recursos.

Amb aquesta decisió CiU, un partit ple de pors i complexos, cedeix un cop més davant la pressió islamista, i obre la porta a que a les nostres escoles i amb els nostres diners, s'ensenyi l'odi, l'exclusió, la marginació de les dones i la justificació de la Jihad, conceptes oposats als valors de la societat catalana, i que ja són font de greus problemes presents i futurs.

La multiculturalitat imposada pel Govern de la Generalitat, també inclou l'oblit i la renúncia de la nostra història i dels nostres herois. Aquesta mateixa setmana, mentre s'ha pres la decisió d'incloure l'islam en el nostre sistema educatiu, la Generalitat ha estat incapaç d'organitzar cap acte oficial per l'aniversari del naixement del nostre gran rei Jaume I, ni de dedicar el dia al record del nostre heroi monarca a les nostres escoles, segur que per no "molestar" als "islamista" i oferir així un "esperit integrador". Les coses cal dir-les pel seu nom, La Generalitat està destruint la nostra personalitat com a poble, està destruint Catalunya per crear una República "multicultural i oberta (?)" Que significarà el final de la identitat catalana.

Per això, avui més que mai, cal una força com SOM Catalans, nacionalista, catalana i catalanista, sense complexos, sense pors, orgullosos de la nostra història de la nostra catalanitat. Aquest no és el país de l'islam, aquest no és el país de tots. Catalunya per als catalans.

Ester Gallego.
Portaveu de SOM Catalans.