La meva repulsa davant el monstruós crim de París. Islamisme o democràcia.
La salvatge matança islamista ocorreguda avui a París, ha de provocar una sana i sensata reflexió sobre a on ens estan portant les fantasies ideològiques del "multiculturalisme" i la covardia submisa de la nostra classe política.

L'atemptat d'avui era previsible, com és previsible que es repeteixin aquest tipus d'escenes a tot Europa. Centenars de joves "europeus de papers" s'han anat voluntaris a combatre en les files de l'Estat Islàmic, al seu retorn convertiran Europa occidental en el camp de batalla de la seva terrorífica Ghijad. El que crida l'atenció és que els governs europeus siguin incapaços d actuar de manera radical i contundent davant el reclutament de ghijaidistas que estan tenint lloc a tot Europa, començant per Catalunya.

Totes les fantasies de l ‘"islam a la catalana", dels "nou catalans" de la "integració" està saltant pels aires cada dia. És el moment de prendre molt seriosament les coses, de substituir aquesta classe política incapaç i acomplexada i construir una força política capaç de frenar el fanatisme islamista, i d'assegurar que aquesta terra segueixi sent la nostra. Perquè, cal recordar que l'atemptat d'avui, és una acció sanguinària dins d'una estratègia de control i domini de tot Europa, d'això va la Ghijad. I, també cal recordar-ho, a Catalunya, la presència islamista i ghijaidista és cada vegada més gran.

Aturem això, abans que sigui massa tard. Cal fer un pas i avançar, nosaltres, SOM Catalans, ja hem fet un pas cap endavant.

Ester Gallego.
Portaveu de SOM Catalans