Qui finança la mesquita de Manlleu?
Mig milió d'euros, això és la quantitat que gastarà la comunitat musulmana de Manlleu per ampliar la seva mesquita. Un quantitat enorme en aquests temps de crisi, en què milers de famílies catalanes tenen dificultats a arribar a final de mes. Una quantitat enorme que crida l'atenció en una Osona, on les inversions públiques manquen en aquests temps com tots sabem.La comunitat islàmica de Manlleu viu en gran mesura de les subvencions oficials que rep, subvencions que els nostres polítics dediquen abans als immigrants que a la gent catalana. Una cosa que està provocant una creixent reacció contra aquesta insultant arbitrarietat, que tindrà conseqüències electorals, com les està tenint a tot Europa.
N’ obstant això, és poc probable que aquesta comunitat islàmica de Manlleu, disposi per si mateixa d'un excedent de mig milió d'euros per ampliar la seva mesquita. És llavors quan cal preguntar-se qui està posant aquest mig milió d'euros. La resposta és fàcil de deduir, encara que sigui a manera d'hipòtesi, la immensa majoria de les mesquites d'Europa occidental s’estan finançant amb els petrodóloars de les fanàtiques dictadures integristes del Golf Pèrsic (Aràbia Saudita, Emirats Àrabs, Qatar), així que seria molt fàcil poder treure conclusions. Són aquestes mateixes dictadures islàmiques les que estan realitzant grandíssimes inversions en l'economia catalana, i les que posen el nom de les seves fundacions en les samarretes del Barça.
Els veïns de Manlleu han protestat per aquesta ampliació, i presentaran al·legacions a la mateixa. Conscients que aquesta ampliació, vol dir que tot el barri s'anirà transformant en una zona d'exclusivitat musulmana, amb el seu socs i els seus madrasses. En definitiva, conquesta territori, territori de Manlleu arrabassat als catalans, que passa a domini musulmà. Així de cru, però així de real.Molt ens temem que ni tan sols els polítics catalans faran el mínim cas a aquesta protesta dels veïns de Manlleu, ells prefereixen el masoquisme "multicultural", i més encara els petrodòlars islamistes. N’ obstant això també ho diem i ho repetim clarament, aquestes actituds provocaran a Manlleu ia Catalunya el mateix que estan provocant a tot Europa, l'ascensió de partits que defensin la població local davant de la islamització i l'allau immigrant, de la qual és últim responsable la covarda classe política catalana. Un partit com el que estem construint amb el suport dels nostres aliats europeus, SOM Catalans.

Ester Gallego
Portaveu de SOM Catalans