EL COLON ESPANYOL PABLO IGLESIAS VE A BARCELONA PER DESPLEGAR LA SEVA RETÒRICA ESPANYOLISTA.
Enmig d'un desplegament mediàtic sense precedents per a un partit extra-parlamentari, Pablo Iglesias, la nova creació de la casta mediàtica espanyola, aixecat per televisions, premsa, tertulians i present en tots els mitjans de comunicació a totes hores, va arribar aquest cap de setmana a Barcelona.

Iglesias, l'última basa de l'Estat espanyol per neutralitzar el procés d'independència nacional, va arribar a Catalunya per desplegar, sense embuts, el seu discurs espanyolista, la seva retòrica colonialista i el seu menyspreu al poble català. Declarar que està a favor del dret a decidir, però que no permetrà la independència, és un insult a la nostra intel·ligència col·lectiva, i una reiteració més del complex paternalista i prepotent de les elits espanyoles cap al poble català.

N’ obstant això, potser encara més preocupant, ha estat la reacció dels partit "sobiranistes" (ells mateixos rebutgen ser anomenats nacionalistes ") que han passat a la defensiva, davant d'una mena de complex d'inferioritat davant Podem. CiU, ha demanat que Iglesias reconegui el dret dels catalans a decidir, qui és Iglesias per demanar-li això? Junqueras ha vist en ell un "possible aliat per fer net", però en realitat veu un clar competidor en el nou electorat que busca ERC: castellanoparlants, penyes del Reial Madrid i grups de flamenc, i mentre que David Fernàndez li envia a Iglesias una "forta i sincera abraçada", mentre que aquest organitzava i participava en una reunió amb C 's. És el complex de sempre, del "no nacionalisme" del "pseudo progressisme" que sembla valer sempre, encara que sigui insultant cap a Catalunya.

Nosaltres som clars, Iglesias és un titella de l'Estat espanyol, creada i potenciada per la seva casta mediàtica. El seu discurs és colonialista, negador, i anticatalà. Catalunya necessita una força com SOM Catalans, nacionalista, dura, ferma i sense complexos davant ningú, i menys davant Pablo Iglesias i Podemos.

Ester Gallego
Portaveu de SOM Catalans