UN MILIÓ D'ESTRANGERS NO HA DE DECIDIR SOBRE EL FUTUR DE CATALUNYA.Nou deliri per part de CiU, el seu secretari d'immigració, Xavier Bosch, ha dit que un milió d'estrangers tindran dret a votar en el pròxim referèndum del 9N, a més Bosch, ha afirmat que “ hi ha Moltes formes d'integrar-se: aprendre llengües, participar; però el que costa més és el dret a vot”, així que poden seguir sense parlar català, poden seguir amb els seus burques, poden seguir amb la seva competencia deslleial als comerços, que per Bosch, només votant ja estarien “integrats". ¿Paranoia o burla?
Amb aquestes declaracions, CiU, se situa al marge de la pràctica democràtica de tots els països del nostre entorn, i repeteix l'error comès pel SNP en el referéndum escocès, on el vot immigrant va ser decisiu per a la derrota del “Sí”. CiU empitjora la situació al no haver mogut un dit perquè votessin els catalans residents fora de Catalunya, un error polític que també afectarà al resultat final.
L'estratègia de CiU de donar el vot als estrangers, suposa un disbarat polític, perquè aquests exigiran de forma immediata la nacionalitat en la futura Catalunya independent, una Catalunya que –segons paraules de Xavier Tardà (ERC) – només valdria la pena si es donés la "nacionalitat a tots".
Realment un es pregunta quin tipus de Catalunya és la que proposen CiU-ERC, perquè cada vegada més sembla que la seva idea és un Estat per a desnaturalitzar i descatalanitzar el nostre país, i això està causant gran inquietud en molts catalans que no confien en aquest disseny d´una Catalunya per a tots, però pagada per nosaltres, que proposen aquestes dues formacions, recolzades per la CUP.