90 HORES DE CATALÀ I PERMÍS DE RESIDENCIA: CiU SEGUEIX DESCATALANITZANT EL PAÍS.

CiU insisteix en demostrar a la societat catalana, el que va afirmar fa pocs dies Artur Mas, que el procés que ell lidera no és "nacionalista", el que implica que CiU tampoc ho és, en funció del que multiculturalment correcte, CiU també ha renunciat a aquest concepte, encara que realment hauria deixat de ser nacionalista fa moltes dècades.
Donar permisos de residència a persones que justifiquin 90 hores d'assistència a classes de català, és una -altra- burla col·lectiva, i el més greu és un atac al fràgil equilibri lingüístic del nostre país, ningú fa l'esforç necessari per posar al català en la situació que mereix. CiU somia amb una Catalunya multicultural i plurilingüe, el seu somni -que és el nostre malson- ho està fent cada dia més real amb les seves subvencions permanents els "nous catalans" i les seves acomplexades concessions als immigrants que no saben ni dir Bon dia.
El panorama empitjora quan constatem que ERC, advoca per una Catalunya on el castellà sigui cooficial, el que no significa -com molta gent pensa- que la gent pugui parlar castellà a casa seva, que òbviament pot, sinó que administrativament les dues llengües tindrien el mateix estatus, i en tots els ordres, des de la toponímia a l'educació haurien d'estar presents de la mateixa manera.
Per això, avui que tots han deixat de ser-ho, Catalunya necessita urgentment una força nacionalista, sense complexos, que defensi una Catalunya catalana dels catalans i en català. SOM Catalans és avui l'únic partit que parla clar sobre aquestes vitals qüestions.

Ester Gallego
Portaveu de SOM Catalans.