UNITAT PER A LA INDEPENDÈNCIA


La suspensió de la consulta del 9N per part del Tribunal Constitucional espanyol, està tenint l'efecte contrari al que presumim que pretenien els poders espanyols, entre els quals no hi ha el mínim grau de separació que permeten qualificar a un règim de democràcia.

El poble català ha reaccionat de forma clara, pacífica, democràtica però sobretot i abans de res, cohesionada, aquesta ha estat la nota més destacada i més positiva dels últims dies. Catalunya avui és un poble més unit que mai, per sobre de diferències ideològiques, per sobre de diferències pel que fa al projecte de país que defensa, avui els catalans ens sentim un poble fort compacte i amb una voluntat indestructible d'escriure la nostra destinació, sense que res ni ningú ens ho pot arrabassar.
Aquesta unitat és la que ha fet que els polítics hagin buscat la fórmula necessària per a dur endavant l'amenaçada consulta del 9N, però -recordem- la consulta del 9N, és només un mitjà per aconseguir el que realment vol aquest poble: la llibertat responsable. No acceptarem cap altra cosa que no sigui una Catalunya lliure
 
Ester Gallego  
Portaveu de SOM Catalans