NOSALTRES ELS CATALANS, UN POBLE QUE DESPERTA


Alguns pensaven que la "suspensió temporal" de la consulta del 9N significava una rendició incondicional del poble català i la seva acceptació –volens nolens- de la recentralització espanyola i la seva ofensiva contra la nostra llengua, la nostra economia i els nostres drets, o el que és el mateix, una nova intensificació de la seva política repressiva recolzada pel PP-PSOE i la resta de "poders" de l'Estat espanyol. En definitiva, un pas més en la seva política de genocidi cultural contra el poble català, que és l'objectiu real que té Espanya: l'eliminació per assimilació del nostre poble.
Han demostrat -una vegada més- no conèixer en absolut a aquest poble al qual ignoren i pretenen lligar amb les cadenes del seu odi i el seu menyspreu. Les manifestacions populars han estat la nostra resposta. Vull ressenyar que aquestes manifestacions han comptat amb una àmplia participació en ciutats de la nostra geografía com València, Castelló, Perpinyà o Palma, no directament involucrades en la consulta del 9N, però cada vegada més conscients del nostre destí col·lectiu com a poble, perquè la meta irrenunciable és la reunificació i l'alliberament de tota la nació catalana.

Les mobilitzacions populars també serveixen d'avís per als que, en algún moment, hagin pogut pensar que ara val retirar-se, o negociar, o pactar una rendició; que vagin amb compte, el poble no vol mentides, vol que compleixin la seva paraula de votar "sí o sí, encara sense el permís de Madrid", no només això, i volem que després siguin conseqüents amb la voluntat popular catalana, i, en conseqüència, estiguin disposats a proclamar la independència. La resta seria un frau que pagarien molt car

Ho volem tot i ho anem a conquerir.

Ester Gallego
Portaveu de SOM Catalans