Això és Catalunya. Aquí celebrem la Castanyada


L'olor de castanya acabada de fer, les fulles caient dels arbres a l'eterna celebració de la tardor, la remor de les brases, la màgia del foc, la companyia dels éssers estimats. Són els records de la infància que ens acompanyen a tots, cada dia que celebrem la Castanyada. Una mica havia d'invocació a la Catalunya màgica, a aquesta Catalunya de la nostàlgia que és la que ens anima a seguir lluitant sempre per la llibertat de la nostra terra i la nostra gent. Aquest mateixos records, segur que també us acompanya a tots vosaltres.
Avui també ens volen treure això, qualsevol cosa que el que té arrels i identitat és atacat per aquest món globalitzat que odi a "tot el que ve de lluny". Ara ens volen canviar la nostra Castanyada per alguna cosa per al que ni existeix paraula en el nostre idioma, i que agraden a cridar "halloween", una festa que també va ser tradicional irlandesa, però que va deixar de ser-ho als Estats Units, per passar a ser la celebració de l'estupidesa ridícula i consumista del mundialisme “made ​​in Hollywood”.
Nosaltres, els identitaris catalans, ens neguem a cedir ni un pas. La nostra lluita és per la identitat de Catalunya, i per tant per les seves festes, les seves celebracions, els seus records i per aquesta Catalunya màgica que a tots ens inspira. Perquè volem que els nostres nens i els nostres néts també recordin l'olor a castanya, les fulles caient dels arbres a l'eterna celebració de la tardor, el soroll de les brases i la màgia del foc, precisament per això, demà celebrarem la Castanyada, com sempre ha estat.

Ester Gallego
Portaveu de SOM Catalans.