TV3 LA VOLEM NOSTRA, NO MULTICULTURAL


TV3 la nostra, és el lema amb el qual s'ha presentat la televisió pública catalana, i això és precisament el que hauria de ser "la nostra": és a dir catalana. CiU ha preferit convertir-la en una màquina de propaganda multiculturalista "en català": la diferència és essencial
La televisió pública d'un país, i més en les difícils circumstàncies que pateix Catalunya - l'ocupació alienant espanyola- hauria de ser un instrument immillorable per a la defensa de la nostra identitat, per a la difusió del nostre folklore i per a l'explicació de la nostra història col · lectiva com a poble.

CiU que tendeix a confondre el públic amb l'apropiat, ha fet tot el contrari, TV3 és un constant bombarder ideològic, una pantalla permanent al més simple i demagog multiculturalisme.

Per descomptat no entrem en els que demanen la privatizació de TV3, perquè defensem el sector públic i creiem que ha d'haver una televisió pública de qualitat, i també -cal destacar- perquè els que demanen la privatització de TV3, l'ataquen simplement perquè és en català i ells odien per principi tot el que sigui en català, i incloc des de Manos Limpias el PP i C's.

El que volem és que TV3 sigui realment nostra: que dediqui espais a la nostra història, presentada com el que va ser, la història d'un poble en lluita per existir, d'un poble que va néixer en la lluita contra els musulmans que ocupaven aquesta terra -sense obscenitats multiculturals- que dediqui espai al nostre art, al nostre folklore, a les sardanes, a la poesia, a la música tradicional catalana. I, per descomptat, que dediqui espais culturals a donar a conèixer tots els racons de la nostra nació, des de Sales a Guardamar.

Volem una TV3 catalana, identitària, cultural ... i que es vegi al País Valencià i les illes Balears. Així farem nació, així serà la nostra.

Ester Gallego. Portaveu de SOM Catalans.