SOM CATALANS EL PARTIT QUE DEFENSA LA NOSTRA IDENTITAT.En el món de la globalització, de la immigració massiva, de la despersonalització, les identitats corren risc de desaparèixer submergida en el tsunami de la mundialització despersonalitzadora.

En el cas de Catalunya, la situació és encara més greu, ja que a aquestes greus circumstàncies hem d'afegir el fet de ser una nació ocupada per un Estat que busca simplement nostres "assimilació", és a dir la nostra desaparició com a cultura específica.

Són dos elements que es conjuguen perillosament, obedients a una mateixa lògica, la lògica de l'anomenat "món global" que alimenta tant la jacobinisme espanyol com la messianisme multiculturalista dels successius governs catalans.

SOM Catalans, neix amb l'únic objectiu de defensar la identitat catalana, tant enfront de l'Estat espanyol i les seves constants intents de negar-nos com a poble, com contra la contra-elit política catalana, acomplexada i covard, obstinada a crear un "país nou" en què els catalans han de retre homenatge constant a l'allau d'immigrants arribats de tots els racons d'Àfrica, Àsia i Amèrica.

SOM Catalans posarà tots els seus mitjans humans i materials per construir una Catalunya catalana. No ho posarem fàcil.

El poble català podrà comptar amb el nostre compromís, assumeix aquesta lluita amb totes les conseqüències personals que sabem que implica. Ho fem per aquesta terra que tant estimem i que volem que segueixi sent la nostra, és a dir: la vostra.

Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.