Seguir per correu electrònic

EL MEU COMPROMÍS AMB CATALUNYA

En la meva qualitat de presidenta de SOM Catalans, obro aquest bloc en el qual aniré expressant les meves idees, les meves propostes i les meves inquietuds sobre la nostra societat; sobre els nostres problemes i les nostres esperances, sobre els nostres èxits i els nostres somnis, sobre la nostra lluita, i sobre la nostra voluntat de construir una Catalunya millor.


Els meus companys de partit, han volgut que jo sigui qui dirigeixi aquesta nova formació política, SOM Catalans, a la qual hem volgut donar en el seu nom un accent de rotunda afirmació de la nostra identitat, avui amenaçada per un Estat espanyol que somia liquidar l'especificitat catalana i per una allau migratòria que pretén transformar Catalunya en un trist i despersonalitzada societat multicultural.

Vull que aquest bloc només sigui un element més en la meva lluita per la llibertat i identitat d'aquesta terra. Espero que sigui del vostre interès, us asseguro el meu esforç i el meu compromís perquè així sigui.

Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.