EL MEU COMPROMÍS AMB CATALUNYA

En la meva qualitat de presidenta de SOM Catalans, obro aquest bloc en el qual aniré expressant les meves idees, les meves propostes i les meves inquietuds sobre la nostra societat; sobre els nostres problemes i les nostres esperances, sobre els nostres èxits i els nostres somnis, sobre la nostra lluita, i sobre la nostra voluntat de construir una Catalunya millor.


Els meus companys de partit, han volgut que jo sigui qui dirigeixi aquesta nova formació política, SOM Catalans, a la qual hem volgut donar en el seu nom un accent de rotunda afirmació de la nostra identitat, avui amenaçada per un Estat espanyol que somia liquidar l'especificitat catalana i per una allau migratòria que pretén transformar Catalunya en un trist i despersonalitzada societat multicultural.

Vull que aquest bloc només sigui un element més en la meva lluita per la llibertat i identitat d'aquesta terra. Espero que sigui del vostre interès, us asseguro el meu esforç i el meu compromís perquè així sigui.

Ester Gallego
Presidenta de SOM Catalans.